Más vale tarde que nunca...

Hola amics bona vesprada....

He estat prou liat este mati i m'ha sigut impossible comunicar-me amb vosaltres i molt menys traure un ratet per fer un article.
Al mateix temps no he parlat amb el Plato i ni tan sols sé si porta idea de ficar-vos alguna coseta demà.

La bona questió és que ja porte temps volent penjar al YOUTUBE un parell de videos que vaig fer amb el mòbil les falles pasades i ara ha arribat el moment de compartir-los amb tots vosaltres.

Perdoneu la baixa qualitat de les images ja que com vos he dit les vaig grabar amb el mòbil i es nota les llimitacions que te este tipo de dispositius.

Un d'ells és d'un dels moments per a mi més emocionants com a faller i és el moment d'alçar la falla,cosa que jo pensava és feia de manera manual per donar-li un toc més autentic a la cosa i pareix ser que ve més motivat per estalviar diners amb grues ,a banda que el nostre monument no sol ser ni de llunt dels més grans de Sueca(això si prou digne)




Un vei meu de la feina a València és va quedar flipat quan el va vore i em deia: Es que en los pueblos sois brutos i jo li deia : o en la capital medio maricas,jeje.
De bon rotllo però ja sabeu quer les falles a Sueca no tenen res a vore en les falles de València,per a mi en el conjunt de la festa no tenim rival.

Bo l'altre video és de després de la ja tradicional "DESPERTÀ CLANDESTINA",on els nostres amics i col.laboradors en aquest acte: JORDI LLORET a la dolçaina i HECTOR al tabalet improvisat,ens amenitzaren d'aquesta manera després d'esmorçar.
Un altre dels dies més divertits del passat exercici faller(que li ho pregunten al Merengue).



Be espere vos hajen agradat,és per que aneu fent memòria que això ja esta ahi.
Les presentacions han començat i quan menys ens donem conter estem pegant-li foc al monument.
Ja sabeu com deia el meu amic hi ha que arrimar el muscle,Ah! i demà no em deixeu sols a Blai i a Carmen que també tinc quimera que farà fred.

ENS VEIEM PORTALERS.....

Comentaris

Anònim ha dit…
els videos estan molt xulos i els vostres articles de lujo.Soc la juega
Anònim ha dit…
Bon dia
Val mes una imatge que mil paraules. Dons vore a la gent com planta la nostra falla a ma , aborrona la pell, no?
Un 10 Rodabars, ¡¡¡de categoria¡¡¡
Amic fep ha dit…
Bon dia a tots i totes. Gran moment, la planta del monument, i encara millor el almorçarot de despres, com veieu al video, ens el guanyem.
Lo de la desperta Klandestina, estupenda idea. Jo soc un dels pioners, dels de la primera desperta Klandestina, i la veritat, cada any es supera. Cada any es millor, mes qualitat en els participans... jejejejejejejeje.

Per cert anonim xines, al menys ja se que eres faller... et descubrire. Espere voret comentar mes a subint, m'alegra quan veig el teu nick.
Amic fep ha dit…
Ho oblidaba. Donar les gracies a Jaume per enrredrar a Hector i a Jordi a participar a la desperta Klandestina, i com no, a Jordi (dolçaina) i Hector (tabal, poal, etc...) per la seua participacio en ella. Vos esperem aquest any tambe.
unrodabars ha dit…
Ai Juega!!
M'alegre de llegir-te pel nostre blog també i gracies pels piropos!!
Amic fep ha dit…
Juega, no mereixem eixos piropos (jo tambe me vaig a incloure, perque se que tambe et referies a mi, jajajajajajajajaja)

Nosaltres intentem transmetre les nostre inquietuts a tots nostres lectors, fallers i no fallers.

Si d'aquesta manera ensenyem als fallers un poquet mes de falla, aprenen alguna cosa nova, benvinguda siga. Si als que no son fallers els despertem el "gusanillo", e intenten formar part d'aquest mon, binvinguts tambe!!!!
Anònim ha dit…
lo de ahorrarte la grua per a que la voleu teniu a piot ixe a soles l'alsa i te la dixa on vuillgues
Amic fep ha dit…
Ui Ximet, ja tan pegat en lo de la grua, i ha sigut algu de la teua familia, dosrodabars? qui sera?
unrodabars ha dit…
Eixe alça la botella de casalla,jeje.

A més de tota la gent que veus per ahi la mitad no espenta,començant per mi que estic grabant,aguarda el plato que deu estar o manant la manibra o en el joventut fent-se casalles,jejejejejeje

Je que eres el meu doble o que??
Anònim ha dit…
Je, tu, tros de bou...

Si et fitxes en el video, el plato esta alçant la falla.

"Que no se crea el ladron que todos son de la misma condicion..."

(per si no o entens, el que tu estigues en el joventut vegent cassales no vol dir que jo estiga al teu costat, no estare molt llunt, pero...) jajajajajajajaja
rocio ha dit…
Sou un poc cafres¡¡¡¡ alçar al falla a braç, i si espenteu mes del que toca? heu tingut algun sustet?
Anònim ha dit…
soc dosrodabars desde fa molts anys i tu qui eres?
Amic fep ha dit…
Rocio, pel moment, ja son quatre anys alçant la falla a braç i no hem tingut ningun sustet..., algu s'ha enbrutat de pintura, pero, gaces del oficio...

A vore dosrodabars, tindras que explicar lo del teu pseudonim, ja que no tenim constancia de mes rodabars per aci, unrodabars, per ara fins que es demostre el contrari, fa molt de temps que te aquest pseudonim i sabem perque, si vols algun dia t'ho podem explicar...
unrodabars ha dit…
Je que si vols ser dosrodabars per mi perfecte l'imaginació al poder!!!

Esta vacant tambe tresrodabars i d'ahi cap avant,jeje.

El ser unrodabars i no Rodabars a seques com em diuen els amics te un significat que un dia d'estos desvelaré....
Anònim ha dit…
espere la teua historieta pero recorda que jo et contare la meua pot ser que siga tambe rodabars a soles tambe no vuillgues ser tu a soles
San-vala ha dit…
Nosaltres l'any pasat va ser el primer any que l'ançarem a mà o el segon no ho se cert, però la veritat es que es una expriència molt bònica, el sents particit del monument...

En quant al video de la despertà que vos tinc que contar jo a vosaltres de despertades, després de vorelo, jejejejeje
unrodabars ha dit…
mmmm!!

Tu deus haver rodat bars amb mi,no??

ANÒNIM??
Anònim ha dit…
o no?
per cert no soc anonim soc dosrodabars

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.