FALLES: UNA PARAULA AMB MOLT DE SENTIMENT*


* Aritcle escrit per Angela

Hola!

En primer lloc voldria felicitar a tota la gent que ha fet posible que s’haja obert aquest blog, i també a la gent que està col.laborant perquè d’aquesta manera vegem com cada vegada les falles són més importants.

Per als que no em coneguen, el meu nom és Angela, soc fallera des que vaig nàixer, junt als meus pares i el meu germa, encara que realment soc fallera desde fa uns anys.

De molt menuda, sempre estaba cap ací i cap allà en casal (en els jocs infantils, plybacks, dinars…) fins que els meus pares i el meu germà es van “borrar”. A partir d’aquest moment tot va cambiar, no anaba tant a la falla. Eixe error va ser el pitjor que vaig cometre, l’anar sols els 3 o 4 dies de falles.

En aquest article vull donar a entendre que és molta la gent que comet aquest error i m’agradaria que la gent pensara el que és, relamentla paraula “falles”.

Ara em pare a pensar com he desperdiciat tots aquestos anys. Però ara tot ha cambiat, sempre que puc vaig a les reunions, he tornat a participar als playbacks…

Ara, per mi, les falles no són, com alguns dicen, una festa més, sinò que és un gran sentiment. Que bonic és l’olor a polvora i el significat que tenen els cotes quan esclaten i ens recorden les falles.

Aquest any ha sigut molt especial, la muea amiga ha sigut Fallera Major i jo ho he viscut intensament. Tire de menys aquelles nits assajant per la presentació en casa “El Plato” i Eva, i Lluna fent de púbic. Ens ho pasarem bomba i si no pregunteu-li-ho a “El Plato”, jejeje.

Estic pasantme’n un poc ja. Atot açò vinc a dir que cal animar a la gent a que vinga més a la falla. Mai es tard per saber el sentiment faller de cadascú.

Gracies per aguantar tot aquest rotllo, però és realment el que senc i és molt bonic expresar-ho.

Visquen les falles i finç l’altra!!!

Comentaris

Amic fep ha dit…
Bueno, bueno, bueno... esta vist que la penya s'anima al article, pero que passa en els comentaris? Sempre es vo saber lo que opineu del que diuen els vostres companys...

Angela, moltes gracies per eixa descripcio del pas de faller de 3 dies a faller de tot un any, espere que molta gent et faça cas.
Molt be, m'agrada el article, aixi que, espere que no siga el ultim!!!!

Jo tambe he gaudit molt aquest passat any de Falles, la preparacio de la Proclamacio, la Presentacio, sobre tot els asajos a ma casa, i vore la cara de LLuna xita en la maquita... jajajajajajajaja
unrodabars ha dit…
Mare meua,cada dia tenim un nou article d'una persona diferent i cada volta més de luxe!!!

Enhorabona Angela per l'article(espere que no siga l'ultim)....

El rulo no pot parar amics!!!
San-vala ha dit…
Molt be Angela, els meus pares sempre m'han ensenyat "dels errors es realment del que t'ensenyes" i tú has demostrat que es així, deixares la falla de costat i sols anaves els tres dies i has dit una frase molt bona que ara ja eres fallera perquè ho vius tot l'any...

Molt bo l'article, enhorabona i a seguir així que el RULO NO POT PARAR!!!!
rocio ha dit…
Molt be per Anguela, però també al blog de la Portal en general. Esteu col.laborant molta gent i aixi es molt agradable portar un blog endavant. QUE EL RULO NO PARE¡

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.