Fins després.....

Com esta vist que ací el únic que escriu es el Pare…
Vaig a fer un escritet,més que res per a llevar-los el careto a eixos dos d’ahi baix, que ja han tengut prou protagonisme per aquest blog.

El cap de setmana l’he passat a cavall entre Sueca i l’hospital de la Ribera,ja que un virus estomacal va fer que la meua xiqueta tinguera que passar el dissabte de nit en el box de la ribera en observació,i son pare i sa mare en una cadireta cadascú al costaet cuidant que no es fera mal amb el goter i patira el menys possible,vamos que un cap de setmana faller a tope.

Vaig poder estar el divendres al casal veguent les albades,beguent gin&tonics i traguent-li una nova lletra a la cançoneta de moda,a saber:

Posam altre gin&tonic,lo lo lolo
Posam altre gin&tonic lo lo lolo
Este ja es el terceeer!!!

També li varem cantar alguna albada per baix mà al pare de les falleres majors dedicada a eixa afició seua de “no beure alcohol”,per cert el que parla a l’orelleta no canta,dicta!!:no Victoret??.

Dissabte jocs infantils i un servidor treballant i pendent de l’evolució de la xiqueta en fi que no em vaig enterar de res.
Diumenge en vistes que ja estava més recuperadeta ens arrimarem al berenar infantil,per vorer la “globotà” i que els nanos escamparen el poll un poc pel casal.

En fi …..a lo que vaig!!!

Esta setmana fa ja molta olor a pólvora,però molta molta,els més privilegiats deuen estar gaudint de les nits sopant al casal i crec que alguns valents ja tenien la setmana organitzada per a dinar en el casal…..gent que esta de vacances,no Primo??

Jo com que València comença a ser intransitable,i que voleu que vos diga,em donen molta enveja “estos” que ja estan dinant totes les dies pel casal,demà plegaré trastos i fins després de Pasqua……si ja ho sé “que cabró”,ara quan vinga l’estiu i jo estiga cara sol ficant toldets mentre altres estan a vora mar o al bar de torn fent-se cervesetes digueu-me cabró també.

Així que segurament este serà el meu ultim escrit abans de falles,demanar-vos coneiximent en tot el que feu:beure,tirar cohets,conduir,etc,etc.
La vida es molt bonica i vull que hem conteu lo be que ho passeu estes falles quan tornem de Pasqua.

Que vos espere a més de quatre pel meu casal per a fer-nos una (o dos) Casalles,cubates o lo que vullgau i que la intenció es també fer una visita als amics,no vos promet rés,perquè no sé que hem passa en falles que a més de 1 metre de la barra senc un pitit dins del cap que no hem deixa menejar-me,je,je.


Lo dit “BONES FALLES A TOTS”…..ens veiem “FALLERS”.

Comentaris

San Karrega ha dit…
espere que tingues a la xiqueta millor...

Per cert, per a una volta que anem a vore-vos.... Res tio, un altre dia serà...

Gràcies al fep i al Pau pel cafeent... ah! i a la cafetera, que amb la curta edat que tenia repartia cafés a diestro i sinietro que donava goig...
unrodabars ha dit…
la xiqueta esta millor,ahir va caure mal el xiquet,lo bo es que ve a durar un dia i hui ja estava milloret.....

Mira millor el cap de setmana passat que el que ve,ara que no ens toque als pares....que diuen que quan cau un mal en una casa,cauen tots!!!
San-vala ha dit…
Bones falles noviet bloguer i a tots els portalers...

Lo dit per San karrega anerem el disabte al teu cau a fer-nos el cafenet i el amic fep ens digue que estaves a la Ribera amb la nana...

M'alegre que tant la xiqueta com el xiquet estiguem bè amic...

Un abraç i ens veguem.
maretta ha dit…
rodabars segur que en falles tens als xiquets bons ja voras!

anim i bones falles!!
Carlos Miragall ha dit…
Bones falles amic. A tu i a tots els fallers del Portal. Jo, per desgràcia encara treballaré fins el dilluns dia 17. ja veus, els mestres no vivim tan bé com pareix... Jejeje.

Per cert, ens vegem este diumenge en la "despertà clandestina".

Un abraç i una casalla!
Lidia ha dit…
Algú ha anat a vore la mascletà del dilluns?? un faller de la nostra falla va estar disparant-la, com m'hauria agradat anar a vore'l...
però de tota manera també dispararà una mascletà en Oliva la pròxima setmana.
Ja estan falles ahi!!!


www.fallacasadalonso.com
Lidia ha dit…
Espere que la xiqueta estiga millor i que comenceu les falles bé.

Jo no ho puc jurar el que vaig a dir, però supose que no entraré molt més en les vostres webs falleres (ni a la meua), ja que entre actes, sopars, dinars, i una infinitat de coses més..., però he dit que no ho puc jurar, de normal no entrava a casa des del matí que anava a la despertada fins a les tantes de la matinada, però este any tenim web, així que de segur que hi ha algún ratet que m'escape a casa i entre per vore si hi han novetats, cosa que dude, però també vos visitaré...

Demà ja comença tota la festa, i jo l'he agarrada en antelació, per la nit ja comencem inagurant el casal i amb discomòbil, però jo pel matí amb les meues companyes de la cort d'honor i la fallera major d'Oliva ens traslladem cap a les valencies a vore la mascletada, ja que a partir del diumenge nosaltres ja tenim la mascletada a Oliva.

Així que per a mi demà, de bon matí ja estic en falles!!!

Disfruteu molt d'aquestos dies i que ho passeu d'allò més bé, i si no vos visite ara, després de festes conteu en mi i hem comenteu com anat tot.

Bones falles a tots.

Visquen les falles!!! i Visca la Germanor!!!


www.fallacasadalonso.com
rocio ha dit…
Portalers que tingau BONES FESTES¡

Un abraç per a Fep i Rodabars i les seues families. Mos veguem als pasacarrers o al cau.
San-vala ha dit…
Bones festes josefines portalers i portaleres...
Lidia ha dit…
Com va la cosa? ja esteu recuperats de la setmana fallers?? o encara no.
Les webs falleres enstan un poc mortes, serà perquè la gent encara esta de pasqua i setmana santa? o perquè estan saturats de tanta falla?? jo crec que la primera opció va a ser la correcta.

Aquest any les falles han estat de categoria i ho he passat d'allò més bé, esta clar que parla per mi, i pense que tots els anys dic el mateix, però aquest he disfrutat molt de la festa, anant a tots els actes de la junta local com a cort, acudiant a tot el que feia la meua falla com la primera, cercaviles, despertades, dormint poc, en els balls per la nit,... i sempre al peu del canyó siguent sempre la primera per a tot... per a viure la festa cada moment de tots els dies... però aixó si, el dia 20, en llevar-me les piles "Duracel" estaba morta, no podia més, i damunt era Pasqua, hui estic feta pols i demà a treballar, je je je.

En breu posarem a la nostra web fotos per si voleu vore-les i contemplar lo bé que ens ho hem passat.

Com a curiositat, en la nostra web hi ha escrit uns anys on tornarà a coincidir setmana santa en falles.

Espere que ho hageu passat molt bé totes aquestes festes i espere que pronte es posen totes les webs falleres de nou en moviment.


www.fallacasadalonso.com

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.