ÚLTIMS ANIVERSARIS!!!!

No podem acabar aquest any d'una forma millor, que és felicitant a 2 portalers que fan anys aquest 31 de Desembre.

En primer lloc tenim a........YASMINA. Dir que és una fallera o portalera 100%, que la pólvora corre per les seues venes o que viu les falles com ningú, seria quedar-se curta. Tant ella com la seua família al complet participen en tot allò que tinga relació amb les falles de forma molt activa.

Yasmina, ha estat Fallera Major infantil i Fallera Major de la nostra comissió, també Fallera major de Sueca i també ha estat en la cort d'honor de la mateixa.
A la nostra falla, no hi ha activitat que no s'apunte, als playbacks, al sainet, rally, esports,..... enguany, va ser la nostra portera de l'equip de futbet femení, les quals es proclamaren subcampiones de la competició, en fi, que no hi ha activitat o feina que li coste fer, i sempre disposta a fer el millor per la falla.

Des del blog i de part de tota la comissió, et desitgem, en este últim dia de l'any, que t'ho pases molt bé.


MOLTES FELICITATS YASMINA!!!!!



El segon portaler que fa hui anys és........RAMÓN. No fa molt de temps que forma part de la nostra comissió, però ningú ho diria, s'ha integrat perfectament, sobretot en el que podriem anomenar, "La tertulieta dels divendres" cap a les 8 abans de la reunió......

Enguany també debutà als esports com a un dels nostres representants al campionat de frontó, la seua actuació no donà molts bons resultats, però això sí, ganes i bon humor sobraren a cabassos
.
De part de tota la falla, et desitgem que disfrutes al màxim i per partida doble, cap d'any i aniversari.
MOLTES FELICITATS RAMÓN!!!!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.