Feliç aniversari!!!!!!!!!!

Comencem setmana amb un nou aniversari portaler, hui li toca fer anys a....LUCIA, encara que sone a tòpic la frase: "és una fallera 100%", en el cas de Lucia no se la podria definir d'altra manera.

Fallera des des ben menuda, sempre ha participat en tot el que s'organitzava a la falla, des d'eixir als playbacks, a participar al rally, al sainet (com apuntadora), jugant al parxis i com no, el més important, fa uns anys va ser la nostra Fallera Major...es pot dir que el nostre cau és com la seua segona casa.

La seua última aventura a la falla, va ser fer-se "bloggera" junt amb la que escriu, fou quasi per casualitat el que ens ficarem a reporteres, però ara ja som un equip, "Piter parker i Loris Lein", no?..ja,ja,ja.

Fora de conyes, no podria haver millor companya per a aquesta "aventura", ja que sempre la pots veure rient-se, encara que parega que ella no et veu perque posa eixos ullets..ja,ja,ja, però sempre està ahí quan et fa falta, tant com a fallera i sobretot, com amiga.

Des del blog i estic segura, de part de tota la comissió et desitgem que pases un bon dia, encara que un poc estressat, pero de segur que feliç. Molts bessets!!!


MOLTES FELICITATS LUCIA!!!!!

Comentaris

lucia ha dit…
MOLTES GRACIES PETER PARKER.....JAJAJAJAJA!!!no en serio,gracies per la felicitació m,agradat molt!!!!!b7s sister.
unrodabars ha dit…
Ei felicitats amb retard!!!
Mes val tard que mai...

I QUE CUMPLAS MUCHOS MAAAAAAAAASSSS!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.