MÉS ANIVERSARIS....!!!!!



Hui és un dia molt especial per a una fallera de la nostra comissió, ja que cumpleix anys.

És una fallera 100 no, jo diria que 200% i de molts, molts anys. Tota la seua família forma part de la nostra falla i aquest any un nou membre s'ha incorporat, el seu primer netet, Francesc.

Supose que ja sabreu tots qui és, però per si algú encara te dubtes aniré donant-vos més detalls.

Ella sempre està en tot, és una de les representats de la nostra falla a la Junta Local Fallera del nostre poble, sempre ha eixit als sainets ja que li agrada molt actuar i ja fa molts anys també va participar als playbacks, és la nostra brodadora particular ja que durant molts anys ens ha deleitat amb els brodats de les manteletes de moltes de les nostres majors representants, les Falleres Majors, encara que ens ha fet patir fins l'últim moment.

Bueno ara sí que sí!! ja ho sabeu???.........clar que sí! és ella amb eixa descripció no hi pot se altra que la nostra FININ.


Des d'ací volem felicitar-te de part nostra i de tota la comissió, i desitjar-te un feliç dia rodejada de tots el que t'estimen.


MOLTES FELICITATS FININ!!!!!

Comentaris

Lucina ha dit…
MOLTES FELICITATS FININ!!! Per molts anys!!!
finita ha dit…
GRACIES , MOLTES GRACIES ESTIC MOLT CONTENTA Y HE TINGUT UNA SOSPRESA MOLT GRAN , CUANT HE VIST EL ESCRIT Y LA FOTO , NO SABIA RES Y COM YA FA TEMPS QUE NO ENTRE AL FACEBOOK PERQUE ESTIC BORDANT Y NO PUC , ESTABA CONTESTANT ALS QUE MANFELICITAT Y ANTES DE CHITARME HE DONAT UNA MIRAETA A LA FALLA Y MENUDA SOSPRESA , QUE ALEGRIA MOLTES GRACIES Y MOLS BESOS

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.