Proclamació d'Eva, Aitana i Carles.

Este passat dissabte 30, es realitzà al nostre cau la proclamació de les nostres falleres majors i president infantil. Començarem per la vesprada, pronte ja que el sopar era a les 21.30. Cap a les 19.00 es va eixir del cau, i així començava el recorregut en el qual anavem recollint als nostres representants.

La primera en ser recollida va ser la nostra fallera major infantil del 2010 Paula Sierra, a continuació anarem cap a la casa de la fallera major del 2010 Jéssica Llopis. Després era el torn de la nostra fallera major infantil entrant, Aitana Martorell i aquest recorregut acabà a casa de la nostra fallera major 2011, Eva Martinez. Agraïr a totes les famílies dels nostres representants el dolcet i el cava que ens teníen preparat per a tots els fallers.

El sopar començà cap a l'hora esperada, primer es cridà a les nostres representants de les falles del 2010, Paula i Jessi acompanyades pel nostre vicepresident 1er Juanjo López i pel nostre president Paco López, respectivament. A continuació ja poguerem gaudir del sopar que ens havíen preparat Eva, Aitana i Carles.

Una vegada acabat el sopar arribà el moment més emotiu que es realitza en aquest acte, els vídeos dedicats als protagonistes de la nit, en els quals es va fer un recorregut per la vida tant fallera, com personal dels nostres representants. En acabar el seu respectiu vídeo, anaven cridant-se un a un a l'escenari, primer a Carles, després a Aitana i finalment a Eva, amb la qual cosa quedaven ja proclamats com a president infantil, fallera major infantil i fallera major de la Falla del Portal 2011.

Després de repartir la tortà i de brindar amb cava pels nostres nous representants, començà el ball amb discomòbil, discomòbil que poguerem gaudir una hora més, degut al canvi d'hora a l'horari d'hivern.
Per últim sols ens queda felicitar i donar l'enhorabona a Eva, Aitana i Carles !!!!

A nous àlbums teniu fotos, per problemes tècnics no tenim fotos del ball, si algú en té que ens les pase per a penjar-les.

Comentaris

Amic fep ha dit…
Grandissim dia,gracies a tota a gent de la Falla per estar en el acte i una gran discomovil pogerem gaudir d'un dia completet.

Tambe, vore la cara de Paco despres del video... jejejeje, tampoc te preu.

I per cert, segur que va ser un fallo tecnic lo de no tindre fotos del ball?... o es que el fotografo tenia les mans ocupades en altres cosetes...??? jejejejejejeje

Enhorabona bona a les Falleres Majors i Presidents, i a tota la comissio per tornar a demostrar que som una grandissima Falla!!!!!
Lucina ha dit…
Pues per deixar la càmera a gent que no és una "pofesional" del periodisme com podem ser Lucia i jo..ja,ja,ja, la càmera acabà en terra i ara està en la uci intentant recuperar-la, però està crítica....
Però no passa res ara ens en comprarà una la falla per al blog i ja està....ja,ja,ja
Amic fep ha dit…
Apoye la proposta!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.