PORTALERS VIATGERS

Amb aquest article volem començar una nova secció al blog: Portalers viatgers. Ací podreu enviar-nos articles dels vostres viatges portalers , vinga animeu-se, sobretot ara que comença l'estiu i qui puga, algun viatge o altre farà.
El primer article ens l'envien Carmina Burguera i Juan Antonio Navidad on ens expliquen el seu viatge de nuvis a Xina. A nous àlbums teniu algunes fotos del viatge.

Article escrit per Carmina


VIATGE A XINA



Després de quasi dotze hores de vol, arribarem a Sanghai, en baixar de l'autobús estàvem en el "malecón" on es podia apreciar la immensitat d'un riu, no massa net i a l'altra vorera uns gratacels immensos que no sabíem , si per l'efecte del vol ens havien aterrat a New York.
L'edifici de la televisió és preciós, un pirulí amb una bola dalt de tot, d'un estil Rus, tot ple de colorets, i Xinesos!!!!!, hi haurien!!!, era un riu de gent, passejant, mirant el paisatge, que vos vaig a dir, Xina és un país de contrastos, on darrere d'un gratacel hi ha un temple budista mil·lenari, és com si per l'efecte de creuar un carrer, hagueres arribat a la Xina de fa milers d'anys.
La gent venera els seus budes i es respira un aire de misticitat, Xina és sens dubte, un país tradicional, cada vegada més modern i sobretot ple de contrastos, sobretot a Xian i els guerrers de Terracota, a la muralla Xina, el cementiri més gran del món, on moriren moltíssimes persones per tal de conservar el seu territori i com no, la ciutat prohibida, signe de la Xina mil·lenària dels antics emperadors, un país digne de vore, a poc a poc.

Comentaris

Lucina ha dit…
Moltes gràcies a Carmina per enviar-nos aquest article, espere que siga el primer de molts...
A vore si després de l'estiu en tenim més, va animeu-se tampoc hi ha que escriure molt.....
Pau ha dit…
I per que no montem una eixida a un lloc fresquet? Nadar, dinar, etc. I ho posem després ací.
Lucina ha dit…
Es poden fer les 2 coses, que esta secció és per a que participe la gent amb els seus viatges, no sols d'estiu, sinò de pasqua, cap d'any,...etc o quan els facen, vaja que és per a tot l'any.
De quan en quan, una col·laboració en blogs que no siguen els propis (qui els tinga), estaria bé, no? Tu que dius Pau?

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.