Dissabte d'esports.

Basquet femení.
Aquest dissabte 12 de Juny, es disputà al pavelló cobert el campionat de basquet femení, els resultats de la nostra falla a la 1ª fase classificatòria foren els següents:
  • Portal - Ajuntament: 12 - 16
  • Portal - Che Collons: 26 - 2
  • Portal - Xúquer: 4 - 14
  • Portal - Bernat Alinyo: 32 - 12
Les nostres xiques: Sales, Ana, Lídia, Sònia, Almu i Geno, no passaren aquesta primera fase, però jugaren molt bé i això que tinguerem algun sustet per unes xicotetes lesions de Sònia i Geno, però les dos resistiren fins al final, ja que al contar amb 6 jugadores sols podíem fer 1 canvi.

A mesura que jugaven minuts, anaven fent-ho millor, la proba la teniu al resultat de l'últim partit on guanyarem de 20 punts. No passarem a la final, però es veié que entrenant un poc, tenim equip per a l'any que ve!

Molt ben jugat xicones!!!!!!!

Les fotos les teniu a nous albums.
Frontó

Aquest mateix dissabte també es jugava, a les 16.00 a l'estadi, les semifinals i la final del campionat de frontó, degut a la pluja que tinguerem per la vesprada, es suspengueren les semifinals que estaven jugant-se, posposant-les per al pròxim dissabte dia 19 també a les 16.00.

Els nostres representants, Javi dacsa i Marcos Salvador, sols pogueren jugar un partit, contra l'Avinguda d'Espanya, el qual guanyaren per 20 a 10. La setmana que ve ja possarem un resum d'aquestes semifinals i final.

Comentaris

Amic fep ha dit…
Enhorabona a les xiques del basket!!!! Se de bona tinta que ho deixaren tot en el Pavello Cobert i que feren mes del que pogueren. M'havera agradat estar ahi animant, pero, tenia responsabilitats...
El mes important, un mati d'esport, un mati de rises i de bons moments, en definitiva, un mati fent falla que es el que interesa.
el roget ha dit…
la veritat es q anaren de menos a mes, la llastima va ser el tocar-nos lajuntament tan pronte si ens haguera tocat l´ultim segur q els haguerem guanyat i haguerem passat les nostres, una llastima.
pero un 10 per a totes per que per ganes i actitut no va ser, per a mi sou les campiones.
l´any q ve si entrenem un poket mes i ve algu mes a juar podrem plantar mes cara.
Jonatan ha dit…
Anim a tots tant a les xiques que de segur que si entrenen un poc a l'any que be superen a tots, Anim Portaleres!!!!!!! i als del fronto que vec que estan ahi incansables.

Campions/nes!!! (siga quin siga el resultat)

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.