Nomenament d'Eva, Aitana i Carles.

Aquest dissabte va ser el nomenament de les nostres falleres majors i el president infantil. A les 21.30 havíem quedat al cau per a sopar abans de l'acte en sí, en acabar començà el nomenament.
En primer lloc la nostra vicesecretària Paula Grau, va llegir l'acta i a continuació demanà la presència del nostre president, Paco i de les falleres majors de l'any passat, Jessi i Paula, a les quals els dedicà unes emotives paraules recordant el seu regnat.
En acabar, Paco començà a demanar les confirmacions oficials per part de les famílies, primer als pares del president infantil Carles Grau, en segon lloc als pares de la fallera major infantil Aitana Martorell i per últim, i per partida doble, a Jose, l'home i també a sa mare de la fallera major Eva Martínez. Tots ells moments molt emotius que ens tenien amb un nus a la gola.
Una vegada confirmats els consentiments, tots junts brindarem amb cava pels nostres nous representants i després del café i el dolcet començà la discomòbil i la barra lliure.
Com és habitual, estàvem tots reunits a la "terrassa" del casal, degut a la calor que sol fer tots els anys en aquest acte, però aquesta, no va impedir que gaudirem de la música i per descomptat, de la barra lliure. Malgrat la calor, aquest any no varen fer falta els biquinis, ja que no acabarem a poalades d'aigua, sols va haver un xicotet intent amb botelles d'aigua, per part dels "dos seguretats camuflats" que no anà a més. Finalment, a les 3 en punt de la matinada, pararem la música i s'acabà el ball, ja que ja teníem a algun veí amb el cronòmetre preparat.
Per acabar, sols em queda donar l'enhorabona de part de tota la comissió a les famílies d'Eva, Aitana i Carles.

Les fotos les teniu com sempre a nous àlbums.

Comentaris

Lucina ha dit…
Enhorabona a Eva, Aitana i Carles!!!!!!!!!


Tots els que tinguau més fotos del nomenament, ens les paseu i les penjarem.
Amic fep ha dit…
"... Viva la Fallera Major!!!"... I collo!!!!! si en va donar!!!!!

Enhorabona als tres, jo m'ho vaig pasar de luxe el dissabte, encara que parega que no, durant tot el dia.
Ara a per la Proclamacio!!!!!

Lucina, jo tinc fotos, te les pasare.
Pau ha dit…
Enhorabona!!!

Les meues fotos les podeu trobar en la bitàcola.
rocio ha dit…
VISQUEN LES FALLERES MAJORS¡¡¡ jajaja Fep ja meu han contat, pues sapies que sols es el començament. Sols desijat-vos molta sort i salut per disfrutar el vostre regnat, que tingau un bon any. Besets

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.