RESUM REUNIÓ,DIA 7 DE MAIG

  • El proper dia 12 de Juny,es farà una eixida amb dolçaina i tabalet per la barrià,per poder recaudar diners dels cartrons.Al llarg de l'any anirem avisant-vos per a les pròximes eixides.Preguem la vostra col.laboració.
  • Recordem a tots els fallers que vullguen formar part de la nostra falla, queden 3 setmanes per a donar-se d´alta i pagar els 20€ del cartró.
  • La competició de frontó organitzada per la Junta Local Fallera,tindrà lloc el proper cap de setmana 15 de Maig,al llarg de la setmana vos informarem dels horaris.
  • En la pròxima reunió del dia 14 de Maig hi hauran diferents punts a tractar i decisions que pendre,tots aquells interessats acudiu a la reunió.
  • Donar de nou l'enhorabona a la Fallera Major,Fallera Major Infantil i President Infantil 2011,i informar-vos que el proper 26 de Juny es celebrarà el Nomenament dels nostres representants per al nou exercici.

Comentaris

Pau ha dit…
El dia 14 no estaré... i jo que volia votar... :'(. No es pot votar per correu?
Lucina ha dit…
Vols que possem una enquesta ací al blog i així pots votar tu, i els que no puguen vindre...ja,ja,ja
Les votacions en viu i en directe je,je,je
Amic fep ha dit…
Xe Pau, poc a poc... estem modernizat-mos en la Falla, pero aixo de votar percorreu o poder delegar el vot... a anys llum amic!!!!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.