Reunió del 30 d'Abril


Este divendres s'anuncià que la nostra falla serà la seu del Campionat de truc, partxis i dominó organitzat per la Junta local fallera.
Es va fer la presentació del President infantil i de les Falleres major i infantil de l'exercici 2010-2011 i en acabar la reunió, brindarem amb cava i dolcet, per gentilesa dels nostres nous representants.

Fallera Major: Eva Martínez i Atanasio.

Fallera Major infantil: Aitana Martorell i Piqueres.

President infantil: Carles Grau i Piqueres.

De part de tota la comissió donar l'enhorabona a les tres famílies!!!

Comentaris

Veronic ha dit…
Enhorabona a tots!!!!!
Ale cunya, ja ho tens ahi, ara tota la famili a fer molta feina per a tu!!!!! yuuuuuuuujuuuuuuuuu

muaks, muaks per a tots.
roget ha dit…
Enhorabona a totes les families i espere q seu paseu molt b durant tot l´any.
fallera de 49 ha dit…
Enhorabona a les Falleres Majors i Presients.
Eva pensaves que no arrivaria mai el dia i cada vegada esta mes prop, se que ho vas a disfrutar i ho pasaras de lujo per conforme t'agraden les Falles, espere poder ajudar a que aixina siga.
Aitana i Carles, fijeuse en Eva i voreu com ho paseu molt be.
Felicitats.
Anònim ha dit…
Aleeee Eva q ja ho tens ahi!!!!!jajajaj
FELICITATS A TOTS!!!!!B7s
CARLA
unrodabars ha dit…
Ale,ale....que ja ha començat la festa!!!!

Enhorabona a les families!!!!
unrodabars ha dit…
A les families i als nostres representants, clar!!!

En especial a Eva...

Prepara la taula amigatxo!!!!

jajajaja
KAROL - FALLA SUCRO ha dit…
ENHORABONA ALS REPRESENTANTS 2011!!! MOLT EN ESPECIAL A EVA, PER AINA I ARA PER SER FALLERA MAJOR.
A DISFRUTAR-HO, MOLTES FELICITATS !!!
Amic fep ha dit…
Esta tot baix control amic... jejejejejeje

Enhorabona a les Falleres Majors, al President Infantil, al President, a les families, al home de la Fallera Major (jajajajaajajajajajaja, que soc jo!!!!!!), etc....

Com a faller espera gaudir moltissim enguany, intentar fer que els nostres representants gaudisquen de tots els actes i estar al seu costat en tot moment.

Com a familiar, espere fer que totes les falleres i fallers ho paseu d'allo mes be i que no vos falte de res, si vosaltres gaudiu, la meua dona gaudira encara mes.

Eva, fare tot el que estara en les meues mans per a que siga una de les millors experiencies de la teua vida... Enhorabona!!!!!!!!!
Lucina ha dit…
Enhorabona a tots tres i a les vostres famílies.
Moltes felicitats!!!
finita ha dit…
Enhorabona a tots , Eva ya esta la festa, en marcha , moltes felicidades , que sigues molt feliz yo ya tachudare que siga. Moltes felicitacions de part de Paco tambe FELICIDADES
lucia ha dit…
moltes felicitats als tres,espere q disfruteu tot el que pugueu i més.Sols dir-vos que aprofiteu cada segon d´aquest regnat perquè passa volant.Enhorabona!!!!!!!!!!!!
yasmina ha dit…
Moltes felicitats als tres representants. en especial a tu Eva,espere q gaudixkes d'aquest any, q disfrutes de cada festa i de cada dia xq kuant et dones conter ja acabat, teu dic x experiencia, xo t'asegure q es una experiencia unica i de les millors q te podran passar en la vida. I x supost ja saps q en mi pots contar ja q l'any q jo vaig ser meu fereu passar molt be i gracies a jose i a tu vaig tindre una presentacio inoblidable. Moltes feliciotats i q disfrutes de tots els actes. Un besot molt fort. Yasmina
manola ( merenga) ha dit…
Eva, el divendres te presentaren oficialment com a Fallera Major 2010-2011 de la nostra comissió. La meua enhorabona, espere q siga un any molt feliç per a tu i la teua familia. En mi tindras tota la ajuda q necessitarás.

Entrades populars d'aquest blog

Rumurologia varia...

Molt al meu pesar....