Visita a la Fallera Major

Companyes i companys de la Falla, un dia, sols un dia pel gran dia!!!! Dema sera el primer dia d'aquestes Falles que ens vestirem de gala per Presentar a les nostres Regines i nostres Presidents. Pareix ser que el oratge al final acompanyara, i no ens banyarem i no tindrem fred.

Ahir acabrem la roda de visites, menys mal, sino..., i anarem a fer la visita a la que dema sera oficialment nostra Fallera Major, Maria.

La recepcio d'ahir va ser per la Tia Sari, que ens va esperar a tots els fallers al final del pasillo per anar saludant-nos i bessant-nos a tots. Gran detall tia!!!!

L'exposicio de trajes, espectacular, tres trajes a vore quin de tots era mes lluidor, bueno, llevat del blanc i negre... jejejejejejejejejejeje (en carinyo, Tia Sari). Maria estava impresionant, en su salsa, explicant-nos cadascun dels trajes, explicant-nos els regals que havia rebut de familiars i amics, en fi, en veia al seu rostre l'emocio de la proximitat del gran dia. No estava, o al menys, no pareixia nerviossa, aixo espere, ja que a partir d'aquesta nit, comence el seu dia, el principi del somni de qualsevol xica valenciana que sent la festa fallera.




Despres de gaudir de l'exposicio de trajes, pasarem al comedor on ens esperava les taules parades a mes no poder, la cervesseta i la casalleta, que no falta mai en aquestes festetes.

En fi, altra vesprada fallera avans del gran dia. Donar les gracies a Toni i Dolors, els pares de Maria per l'acollida que tinguerem i per estar en tot moment pendents de que no ens faltara de res, inclosa la Mistela del Merengue. Donar l'enhorabona a Maria i a tota la seua familia.

Maria, igual que tu Willi i Andrea, ara ja ho teniu ahi, ara ja comença el vostre any, amigues i amics... ESTEM EN FALLES!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
Al final demà tindrem bon temps!!! maravillós!! jejeje
Donar l'enhorabona a Maria, Andrea, Willi i les seues famílies, gràcies per obrir-nos les portes com si fora la nostra casa.
Ah! casi se m'olvida... enhorabona als artistes del teatre!! els premis molt mereixcuts, si senyor!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.