Grandissim Grup de Teatre!!!!!!

He deixat el article aquest per avui per a que pugam gaudir d'ell tot el cap de setmana, i no es per a menys...TENIM UN GRANDISSIM GRUP DE TEATRE!!!!!!!

El divendres passat, al Centre Bernat i Baldovi, tingue lloc l'entrega de Premis del Concurs de Sainet. La llastima, que molta gent de la comissio no s'havia enterat del hora i del acte, ja que de segur, haverem estat ahi, al costat del artistes per fer-los costat i aplaudir en cas de tindre algun premi. Ho sentim moltissim!!!!

Algun premi???!!! Amics, varem arrasar!!!!!!!

2º Premi al Sainet
Millor actriu principal
Mencio Especial al millor actor

I aquestos forem els guardonats:

Grup de Teatre Falla el Portal. 2º Premi a la millor obra


Carmen Pedros i Beltran. Millor actriu principal del Concurs de Sainets


Jorge Vaya i Savalls. Mencio Especial per la seua interpretacio de "Tramus"


En nom de tota la comissio de la Falla el Portal, ENHORABONA en general a tot el Grup de Teatre, i en especial a CARMEN i a JORGE.

P.D.: no se que passa en les fotos, cadascuna d'un tamany, no es cosa meua, es la resolucio de les fotos, ho senc...

Comentaris

Anònim ha dit…
bon dia i enhorabona al grup de teatre de la Falla del Portal.
Fa uns anys vaig participar al sainet i va ser meravellos. El treball i la dedicacio que requereix fer un sainet es impresionant.
Enhorabona a tots
K.
Pdta: No he pogut deixar unes paraules als posts de la semana(fep,silvia, almu, unroda, Lucina, yasmina) pero dir-vos que m'agradat molt el blog els vostres textos.
Fep aço comença a meneja-se.
Adeu
Amic fep ha dit…
Si amic, pareix ser que hi ha mes gent disposada a escriure al blog, i a comentar, pero, no es suficient... Hi ha que escriure i comentar mes!!!!! jajajajajaja
Lucina ha dit…
Enhorabona a tots!!!
Sou més que mereixedors dels premis, el sainet va quedar molt bé.
finita ha dit…
BUENO GRASIES PER ANRECORDARSE DEL GRUPO DE TEATRO , ESTE AÑ ESTEM CONTENS ,PERQUE AN TREBALLAT MOLT Y SA NOTAT , CARMEN ESTAGUE PERFACTA Y JORJE TAMBE ESTAGUE MUY BIEN EN ES DOS PAPERS , LA OBRETA ERA MOLT CHULA Y EL RESTO DE ACTORS ESTAGUEREN MOLT BE , NO MOS ANGAÑAREM EN RES Y LA APUNTAORA SILVIA , MOS ACHUDA MOLT Y MOSDONA MOLTA SEGURITAT ,PODIEN HABERMOS DONAT EL PRIMER PREMI , PREQUE EUFEREM MOLT BE Y TENIEM EL PREMI A LA PRIMERA ACTRIZ Y LA MENSIO DE JORJE PERO MOS DONAREN EL SEGON , BE MOLT BE ESTEM CONTENS AL AÑ QUE VE AVORE SI SANIMA ALGU Y PODEM FER UNA OBRETA IGUAL DE BONICA Y PERFI MOS DONEN EL PRIMER PREMI , EMGUAÑ ESTEM CONTENS Y MOLT SATISFECHS PERQUE ADEMES DEL PRAMI DEL PUBLIC QUE TOCHS ELS AÑS MOS DIU QUE SOMS MOLT BONS ESTE AÑ MOS AN DONAT PREMIS Y AISO ACHUDA MOLT Y TE ALSA LA MORAL PER A SEGUIR UN ATRE AÑ .GRASIES A TOCHS PERQUE SE QUE DE VERITAT SA ALEGRAREU MOT , PER CARMEN ,JORJE Y TOT EL GRUPO DE TEATRO DE LA FALLA EL PORTAL. UN BESITO DE FINITA QUE LI AGRADA MOLT FER TEATRO .GRASIES

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.