Visita a la Fallera Major Infantil

Ahir per la vesprada, part de la comissio de la Falla, el President i algun membre de la Junta..., feren la visita de rigor a casa la familia Lleti-Belda per vore l'exposicio de trajes de la nostra Fallera Major Infantil, Andrea, i fer un ratet de Falla.

A l'exposicio de trajes no li faltaba ningun detall, clar esta, es nota la ma d'un bon amic, expert en eixos temes, i es nota que la familia Lleti-Belda te una molt bona solera fallera, ja que el traje que lluira Andrea, podria considerar-se una joia dins del mon de les falles, per moltes raons, que si voleu descubrir, aneu a vore'l...



La vesprada-nit va ser intensa, es notava que estem prop de la Presentacio i que la gent de la comissio nota l'oloreta a polvora que esta a punt d'invadir-nos.

Moltes rialles, menjarem, beguerem i gaudirem d'una estoneta fent costat a esta familia que al dissabte tindra un dia molt intens, un dels millors dies que van a viure aquest any, la Presentacio de la seua filla, la nostra Fallera Major Infantil Andrea Lleti i Belda.

Moltes Gracies per este ratet i ENHORABONA!!!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
Donar l'enhorabona a la familia Lleti-Belda i les gracies per el verenaret que ens oferiren.
Com tambe donar les gracies als fallers que abans acudiren al multiusos a montar les escales de la presentacio i que eren ven be pocs.
Que tenim que fer.
Anònim ha dit…
La exposició es una pasada.
Anònim ha dit…
Hola!!!
Va estar tot maravillós!!!
ENHORABONA

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.