Tot no van a ser males noticies...

No amics, no ens hem tornat bojos... escriure dos vegades en un dia!!!!! Pero avui, es un gran dia per a les Falles de Sueca, el Perello i el Mareny, i l'ocasio ho val.

Fa cinc minuts, un gran amic, gran periodista i faller de la nostra comissio m'ha enviat un enllaç al DOGV d'avui per a que llegira una Resolucio, per la qual nombren a les Falles de Sueca com a Festa d'Interes Turistic Local a la Comunitat Valenciana.

Per mi, pense que es un gran reconeixement a la nostra Festa, i en aquestos moments dificils per nosaltres, per la problematica que tenim amb els veins no fallers, ens dona un poc mes de ganes de seguir lluitant i de fer de la Festa de les Falles, la millor Festa de la nostra Comunitat.

Gracies Pantani (Julian Saez. Suheca.com - Falles tot l'Any)

Aci esta el enllaç al DOGV per si voleu llegir la Resolucio...
www.docv.gva.es/portal/portal/2009/02/10/pdf/2009_1303.pdf

Comentaris

Lidia ha dit…
Enhorabona fallers!!!
Viquen les falles!!!
Lidia ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
ALE ALE, les falles de Sueca declarades d'interes turístic local a la comunitat valenciana, i es que som els millors che fent la festa fallera. Es una alegria molt gran el recibir aquest honor ja que ens ajuda a seguir endavant lluitant contra tot aquell veïnat que no vol vore les falles ni en pintura, ale pues ahi teniu.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.