Febrer... Entrega de la bandera Part I

Ja ha començat febrer, el mes pre-falles per excelencia. Un mes en el que comença d'una manera frenetica l'activitat al Cau, un mes que el pasarem vejent sainets, preparant la Presentacio, arreplegant les samarretes per a les Paelles, penjant banderes i acabant de confeccionar la disfressa per la Cavalcada del Ninot... i d'ahi a la setmana fallera, un tres i no res!!!!!

Comença febrer i amb ell arriva el moment de donar a les nostres Regines el cartell que lluiran als seus balcons de casa per a que tot el veïnat sapiga on viuen les Falleres Majors de la Falla el Portal.

Ahir diumenge anarem a fer l'entrega de la bandera a Maria, la que sera la nostra Fallera Major per aquest exercici, i que ja veu com poc a poc, aplega el dia de la seua Presentacio, o almenys, aixo es el que mostrava la seua cara ahir, al moment d'agafar el cartell.

Va ser un dia complet, començarem amb el tipic dinar dels diumenges, la veritat, m'esperaba mes gent al Cau, pero, vejent que feia mal temps, vaig a pensar que la gent volgue ser mes casolana i no tingue ganes de desplasar-se fins al Cau, pero per aquells que ho ferem, passarem un dia de lo mes agradable.

Al mati, dinant i el cafe va ser de lo mes entretingut, parlat de Falla, parlant de Falles i parlant d'historia de la nostra Falla. La veritat va ser un dels millors dies que he passat al Cau, erem pocs pero estavem els bons...

A les 7 de la vesprada enfilarem carrer amunt cap a casa de la familia Planells-Perez, on ens esperaven al complet tots els membres de la mateixa, arropant a la seua filla, germana, cunyada, neboda Maria la qual, per una casualitat ens va rebre a tots els fallers al final del pasillo de la casa donant-nos la benvinguda amb un parell de bessos a cadascu (te va quedar molt be Maria, jejejejejejejeje)

Paco i Paula entregaren a Maria la bandera com a Fallera Major de la nostra comissio, i posteriorment va ser el moment de ficar-la al balco, amb brides, les quals donaren molt de joc durant tota la vesprada.

Entre rialles, crids i algun uiiiiiiiii!!!! o algun gooolllllllllllll!!!! ja fora a favor o en contra del Valencia (teniem per a tots els gustos) Maria ens va obsequiar amb un berenar, cervessetes, cava i altres licors varis que, com es normal, varen ser benrebuts pels assistens al acte i poguerem gaudir d'una vesprada mes de festa fallera, fent tertulia, fent mes amistat, en definitiva, fent Falla.

Anecdotes de la vesprada: el regal que s'endugue Antonello, que espere que no se l'haja acavat ja, hem conegut una nova beguda: vodka amb coco i tambe s'ha format una nova penya a la Falla, la Penya el Raco, la qual va donar la benvinguda a la seua nova membre Teresa.

En fi, un diumenge 100% faller, un dia menys i un acte menys per que arrive la setmana fallera, i desde aci, donar l'enhorabona a Maria i a la seua familia per la vesprada que ens feren pasar. GRACIES.



P.D.: la part II de l'entrega de la bandera la penjarem al divendres, ja que dijous anem a portar-li la bandera a Andrea, Fallera Major Infantil 2009.

Comentaris

rocio ha dit…
Ole ixe Fep que sempre vol tindre el cau ple de gent, menejant algun que altre comboi i sobretot fent falla.

Desconeixia aquest acte fins l'altre dis que vaig llegir l'entrega de bandes i ara vosaltres de banderes. Es nou o ja fa temps que el feu?
Amic fep ha dit…
Hola Rocio, ja saps que tens les portes del nostre Cau obertes a qualsevol dels convoiets que vullges...

Pues, el acte de l'entrega de la bandera, exactament, no recorde quant de temps estem realitzant-lo, pero m'atreviria a dir que set o vuit anys, segur...
Amic fep ha dit…
Es una festa mes... Arriva un any que la Falla va decidir fer una bandera on ficara aixo de "Aci viu la nostra Fallera Major / Infantil", i que aquesta bandera pasara de unes falleres a altres, aixi que, quan comença el mes de febrer, com queden un parell de setmanes per la Presentacio, anem fem entrega i penjem la bandera a casa de cadascuna de les nostres Regines, i elles, ens preparen un berenaret, o cafe i pastetes, etc...

Un dia mes de falla.
Anònim ha dit…
És veritat tot això que dius, el dinar, la tertulieta, els records,les anècdotes, les rises,... Va ser un diumenge atipic ja que aquest día de la setmana el pasem pensant que a l'endemà ja és dilluns, però no va ser així i hui m'alsat pensant que vuic que vinga el dijous per tornar-nos a vore. El meu carrer ja fa olor a traca!!!
rocio ha dit…
ok Fep, gracies per l'informacio, bo saber-ho, fins altre ratet.

Ximet recorts que ja fa temps que no ens vegem¡¡¡
unrodabars ha dit…
Bon dia...

I jo(que ja comença a ser un classic)mal de la panxa en casa,brrrrr!!!

Aquest tipus de comvois son els que més molen,t'apropes molt més als teus companys fallers,a les F.M: i les seves families,el diumenge va ser un dia complet...

P.D: Això de que estaveu els bons....FALTAVA JO!!!jajajaja
Amic fep ha dit…
Jeeeeeee "V"!!!!!! o enguany et tindrem que dir "P"?... Tu es arrimar-se el mes de març i comences a tindre totes les tecles posibles...

Ja estas millor o que?

Per cert, no es nota la teua ausencia...
Anònim ha dit…
Gracies a totes aquelles persones que vingueren a penjar-me el cartell el diumenge!!!!!i a les que no pogueren les espere en altre acte, es veritat que eu pasarem molt be!!! i els 2 besos de recibiment no eren intencionats sino que intentava pasar a deixar una xaketa pero tens raó plato em va kedar molt be jajajaja!!!!
dema més en casa de Andrea!!! cada vegada mésfa olor a polvora!!!!
Anònim ha dit…
Ahi estem fent falla a tope!!! Tota la rao et done de que aquest mes de febrer es el mes de les preparacions i de més nerviosisme xq la gran festa fallera s'acosta a pasos agengantats, no hi ha cap dubte. Jo no vaig estar directamente present en l'acte del dumenge a casa Maria ja que tenia un examen molt important a l'endema però si la vaig vore com penjava el seu super cartell de Fallera Major, ja que vist uns pisos més amunt.I m'han contat lo be que se ho passareu i lo be que es va quedar tot, Felicitats Maria.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.