Halloween

Aquest divendres 31 d'octubre i com cada any tenim la festa de Halloween al cau a la que podeu animar-se assistir, farem un soparet i despres a ballar. Tota la gent que s'anime a disfreçar-se pot presentar-se al cau a les 21h per a fer la tipica volteta a la barria, i d'ahí al soparet.

Els que vuigau participar amb l'organització del event pot passar tota aquesta semana a partir de les 19:30h per el cau, segur que s'animeu i al final participeu mes del que creieu.

Comentaris

Anònim ha dit…
Jessi (BIBI)- Falla Avgda d'Espanya

Bona vesprada als bloggers d'aquesta falla!!!
La meva participació veritablement no va per a parlar de halloween sinò perque m'agradaría donar l'enhorabona al vostre faller i el nostre company el amic fep per el discurs que li va professar a la fallera major de Sueca.Un discurs molt bonic i q em va fer soltar alguna llagrimeta que altra. Enhorabona amic fep i, com no enhorabona a la fallera major de sueca que és component de la vostra comissió.El amic fep sap que és un bon amic de nosaltres i espere que també sàpia que ens alegrem moltíssim de lo bé que ho va fer.
Sincerament molt bonic.Enhorabona
Lidia ha dit…
Voldria anunciar-vos, que el proper dissabte dia 1 de novembre farem un cybersopar faller olivà, festa Halloween, ens agradaria comptar amb la vostra presència, per poder posar cara a tots aquells que han fet alguna vegada comentaris a la web de la Falla Casa d'Alonso, així començar noves amistats falleres.

Més informació en la nostra web, i per apuntar-vos a dit sopar també, en www.fallacasadalonso.com , pense-ho i apunteu-se, ho passarem molt bé tots junts.
karla ha dit…
Ale, ale, que no pareu!!D'açi dos dies ja estem en falles...comença a fer oloreta a polvora!Per cert, enhorabona yasmina, disfruta com tu saps!
Per cert Fep, al foro d'Agermanats he ficat una foto que vaig fer teua i de la teua xiqueta i esteu de lo mes guapos!ens vegem, salutacions!
Anònim ha dit…
ENHORABONA A NOSTRA FALLERA MAJOR DE SUECA!!! QUE DISFRUTES MOLT DEL TEU REGNAT!!
JOSE VAIG VORE AHIR EN TELESUECA EL TEU DISCURS HAM VA AGRADAR MOLTÍSSIM, ESTAVA A PUNT D FER PUXERETS!! HEU FERES DE LUJO!!! MOLTS BESSETS
Anònim ha dit…
Referent al tema d'aquesta entrada: En la bitàcola tinc algunes fotos de l'event www.pau.com.es
Lidia ha dit…
Pareix l'altre dia que començarem en la web fallera, i ja portem un any, gràcies per les vostres visites, els vostres comentaris, el haver-nos inclos als vostres links, gràcies per estar ahi.

Moltes gràcies per tot.


www.fallacasadalonso.com

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.