Halloween

Aquest divendres 31 d'octubre i com cada any tenim la festa de Halloween al cau a la que podeu animar-se assistir, farem un soparet i despres a ballar. Tota la gent que s'anime a disfreçar-se pot presentar-se al cau a les 21h per a fer la tipica volteta a la barria, i d'ahí al soparet.

Els que vuigau participar amb l'organització del event pot passar tota aquesta semana a partir de les 19:30h per el cau, segur que s'animeu i al final participeu mes del que creieu.

Comentaris

Anònim ha dit…
Jessi (BIBI)- Falla Avgda d'Espanya

Bona vesprada als bloggers d'aquesta falla!!!
La meva participació veritablement no va per a parlar de halloween sinò perque m'agradaría donar l'enhorabona al vostre faller i el nostre company el amic fep per el discurs que li va professar a la fallera major de Sueca.Un discurs molt bonic i q em va fer soltar alguna llagrimeta que altra. Enhorabona amic fep i, com no enhorabona a la fallera major de sueca que és component de la vostra comissió.El amic fep sap que és un bon amic de nosaltres i espere que també sàpia que ens alegrem moltíssim de lo bé que ho va fer.
Sincerament molt bonic.Enhorabona
Lidia ha dit…
Voldria anunciar-vos, que el proper dissabte dia 1 de novembre farem un cybersopar faller olivà, festa Halloween, ens agradaria comptar amb la vostra presència, per poder posar cara a tots aquells que han fet alguna vegada comentaris a la web de la Falla Casa d'Alonso, així començar noves amistats falleres.

Més informació en la nostra web, i per apuntar-vos a dit sopar també, en www.fallacasadalonso.com , pense-ho i apunteu-se, ho passarem molt bé tots junts.
karla ha dit…
Ale, ale, que no pareu!!D'açi dos dies ja estem en falles...comença a fer oloreta a polvora!Per cert, enhorabona yasmina, disfruta com tu saps!
Per cert Fep, al foro d'Agermanats he ficat una foto que vaig fer teua i de la teua xiqueta i esteu de lo mes guapos!ens vegem, salutacions!
Anònim ha dit…
ENHORABONA A NOSTRA FALLERA MAJOR DE SUECA!!! QUE DISFRUTES MOLT DEL TEU REGNAT!!
JOSE VAIG VORE AHIR EN TELESUECA EL TEU DISCURS HAM VA AGRADAR MOLTÍSSIM, ESTAVA A PUNT D FER PUXERETS!! HEU FERES DE LUJO!!! MOLTS BESSETS
Anònim ha dit…
Referent al tema d'aquesta entrada: En la bitàcola tinc algunes fotos de l'event www.pau.com.es
Lidia ha dit…
Pareix l'altre dia que començarem en la web fallera, i ja portem un any, gràcies per les vostres visites, els vostres comentaris, el haver-nos inclos als vostres links, gràcies per estar ahi.

Moltes gràcies per tot.


www.fallacasadalonso.com

Entrades populars d'aquest blog

Rumurologia varia...

Molt al meu pesar....