Al dissabte PRESENTACIÓ....

.
Que ens agafa el bou.....(si no ens ha agafat ja!!!)tota la setmana amb la noticia al cap,tota la setmana volent penjar el escrit i hui anteposant la feina,no podia passar més temps.

Com tots saveu aquest proper dissabte és la presentació de la fallera major de Sueca i enguany tenim l'honor de que una fallera de la nostra falla represente a tots els suecans
Imagine que ja saveu que es tracta de Yasmina,la filla de Manola i el Merengue,una fallera per la seua sang corre la pólvora(que volieu amb els pares que té)una fallera 100%,de les que sempre estan ahi,de les que la seua segon casa, es el casal del Portal.

"Yasmina desitjar-te,des del blog, que tingues un gran dia,dels que es recorden tota la vida,ja que el que tu vas a viure és un gran privilegi,enhorabona de nou"

El proper dissabte al CM Bernat i Baldovi a les 22'30h començarà l'acte oficalment,els que vullgau anar a vorer la presentació, a la part de dalt estarà obert al public en general,per als mes casolans apuntar-vos que s'emetrà en directe per Sueca Tv,aixi que no teniu excusa per a perdre-vos-el.

A més enguany tindrem el plaer de vorer debutar com a mantenidor a un bon amic,l'amic Fep,company meu amb les tasques del blog,que farà com els grans toreros debutar a una gran plaça...de segur que ratllarà a gran nivell.

"molta merda, amic".

Desitjar també que tinguen un gran dia a les nostres amigues de la Falla Verge de Sales: Natalia i Raquel,que acompanyaran a la nostra Yasmina a la cort d'honor durant el seu regnat.

Bo i ara m'en vaig a fer uns "conjurs indis"per a vorer si disipe els nuvols i els envie...cap a dins la mar,ens veiem portalers!!!


Comentaris

Anònim ha dit…
la que li xorra pel camalet!! jejejeje

Felicitats Jasmina!

El 'Klandestino'
Amic fep ha dit…
Ehrobona Yasmina, espere que siga un gran dia per a tu i els teus.

Per la meua part, ho intentare...
San-vala ha dit…
Moltes felitats a Yasmina i a la seua cort esperem que surta tot bè i disfrute de cada instant com si fos l'últim...

I al meu amic molta sort que té la mereixes.
rojuel ha dit…
Moltissimes felicitats, Yasmina!! Espere que disfrutes molt este dia i tots els que vindran, al igual que la teva cort d'honor.

Fep, tu tranquil que de segur ho faràs molt be, segur que t'ho has currat mogolló, molta sort
Anònim ha dit…
Enhorabona Yasmina!, al igual que tots, Saül i jo et desitjem un feliç primer día ja que després d'eixe moment hen viurás molts més.
Nosaltres no hens ho pedrem i ens farem les mans roges d'aplaudir. Amic Fep, el que vas a fer és un orgull, així que ànim, ningú dubta que ho farás més que be.
rocio ha dit…
Torero, torero....

Yasmina moltes felicitats, no totes poden dir que han segut falleres majors de Sueca, es un privilegi i com a tal ho disfrutaras. Manola endus-te una caixa de mocadors perque en un paquet no tindras prou, jajaja
Esperem que l'oratge fasa una tregua per poder disfrutar de la xarangueta i de la festa en general.
Anònim ha dit…
enarabona yasmina,,

=)
Anònim ha dit…
si la vostra falla es la fallera major espere que fiqueu fotos no per lo menos?

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.