Agermanats 2008....

Bo, amics i companys de la falla...AGERMANATS 2008 ja és història,el passat dia 4 d'octubre gaudirem d'un dia de germanor fallera en companya de totes les comissions de Sueca,Perelló i Mareny.

El resultat de la festa en quant a participants,tant de la nostra comissió,com de les altres restants ha segut molt possitiu,els fallers de Sueca han tornat a respondre i han tornat a demostrar que les falles no són només tres dies a l'any.
Volem donar les GRACIES des d'aci a tots els que participareu en l'acte, a tots els fallers de Sueca ,Perelló i Mareny que feren possible Agermanats 2008.

El que ens aplega del carrer es que la gent ho va passar d'allò més be i que llevant d'alguns fets aillats,la jornada va transcorrer de la millor manera possible.
Ens havera agradat que hagues fet menys fred,que tota eixa gent que estava a la cercavila gaudira en condicions de l'orquesta i del sopar però contra el temps no podem lluitar i sempre intenta deslluir-nos la festa.

Lo dit : GRACIES A TOTS PER FER-NOS FELIÇOS AMB LA VOSTRA PARTICIPACIÓ,AGERMANATS 2008 HEU SEGUT VOSALTRES.

P.D:Des d'aci m'agradaria donar les gracies a tots els meus companys de l'organització,que han invertit el seu temps per a que tot açò eixira de la millor manera possible,COMPANYS SOU ELS MILLORS,com diu el meu amic San -Vala GRANDES!!
En especial voldria agraïr a la nostra companya Manola,tot el treball fet a l'organització i a la nostra comissió amb la venda de tickets,reparto de camises etc,etc,una volta més ens ha demostrat la gran fallera que porta dins,ENHORABONA.


P.D. 2: Donar les gracies als dos membres-companys d'organitzacio i de Falla. Han fet una grandissima feina i el dissabte recolliren eixe fruit. Ja sabia que els dos respondrien al 100%, pero felicitar a Manola per la gran petjada que ha deixat entre tots els membres de l'organitzacio d'Agermanats. Enhorabona Rodabars!!! Enhorabona Manola!!!!

Amic Fep

Comentaris

unrodabars ha dit…
Gracies a tu també amic,he volgut personalitzar en Manola perque enguany era nova al vaixell i a rendit a gran nivell,però persupost que tu també.
San Karrega ha dit…
MANOLA... ERES GRANDE!!!
Enhorabona als tres!!! en el blog del mercat i del confeti tb teniu tots agraiments perreros!!!
San-vala ha dit…
Enhorabona als tres, al amic fep i a Rodabars ja els coneixia però aixina i tot m'han seguit sorprenen i Manola per a mi ha sigut un dels gran fitxatjes d'Agermanats 2008, una dona curranta i el més important de tot fallera 100%. SOU GRANDES!!!

I gràcies als fallers del Portal per la seua participació, sense vosaltres i les altres comisions no haveren tingut festa.
rocio ha dit…
Compartix les teues paraules San-Vala, Manola eren les 3 del mati i encara tenia llagrimes als ulls¡¡¡

Fep, Rodabars i Manola sou tres fallers en els que es treballa molt agust, i com no junt amb la resta de l'organitzacio. Un plaer i fins l'altra.
karla ha dit…
Jo torne a repetir, que no tinc paraules per expressar tot el que he sentit junt a vosaltres.Estic molt contenta d'haver entrat a formar part d'aquest cercle...
Hem tingut moments durs i també molt emocionats...Rises...Plors,jeje...i me quede en cadasqun de ixos moments.Bé amics, moltes gràcies i no canvieu mai!Sí xiquets, GRANDES!

CONTINUARA....
Lidia ha dit…
Com esteu Suecans??? com veig en moltes webs acaveu de cel·lebrar l'agermanats, i de segur que ho heu passat d'alló més bé.

La veritat es que feia molt de temps que no pegava la volta a totes les webs de falles suecanes, però ara ja va acostant-se falles, ara ja hi ha mes gana de vore ambient faller, ja no queda res per a que arrive.

Ara ja comencen els actes de les comissions.

Vull donar l'enhorabona a tots els vostres representants del 2009 i dessitjar que passen un any inoblidable i a gaudir al máxim de tots els dies, es una experiència meravellosa i no hi ha que perdre cap detall.

Ens vegem amics.


www.fallacasadalonso.com

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.