Somnis realitat....

Bon dia amics....

Per fi i després de molt de temps sense apareixer pel blog,m'he decidit i vos faig un escritet.

Com sabeu demà ens reunirem de nou amb ambient festiu per a un acte faller,el nomenament de nostres falleres majors.
Un acte que ve enclavat en estes fetxes estiuenques,en les que com es pot llegir per ahi en algun blog vei(http://ara-vinc.blogspot.com/ ) estem en "Hivernació" de falles en ple estiu i la gent pensa més en la canya al xiringuito que en l'activitat fallera al seu cau.

Com vos deia demà tornarem a gaudir d'una nit de Casal,de la companya en plan "falla" dels nostres amics fallers.

Tornarem a recordar moments passats, a il.lusionar-nos amb el nou exercici,a compartir sentiments amb les falleres i familiars que demà seran protagonistes d'aquest acte.
Families amb gran tradició fallera de les que t'alegres que puguen permitir-se el luxe de vore cumplit el somni de les seues filles de representar la seua comissió com a falleres majors,ja que porten la falla a la sang,de les que al menys a mi em fa més goig que representen nostra falla.

Qui sap espere algun dia poder vorer complit el meu somni,que poc a poc va seguent el de la meua filla,de poder estar en el lloc que estaràn demà ,els nostres companys fallers.


Somnis que es fan realitat......no vos pareix utòpic hui en dia açò??

Benvinguts al mon de les falles!!!

Ens veiem portalers!!!!

P.D: A AGERMANATS 2008 no parem entra a la nostra plana per vore l'evolució de la festa i si pots amb alguna publicitat col.labora....http://agermanats.blogspot.com/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.