Fins setembre...


Bo amics després de molts dies sense actualitçar el blog i en vistes de que estem pensant més en que farem la setmana de San Roc,que en mogudes falleres ,declararé al menys per la meua part,el blog de vacances.


Espere carregar les piles este estiu per a tornar amb més illusió que mai,per a poder contagiar als meus companys fallers el virus este, d'estar informat de l'actualitat fallera ,els 365 dies de l'any, per internet.


Tornarem a setembre amb ganes de marxa i espere que molts de vosaltres pujeu al carro i conteu les vostres vivencies,les vostres experiencies,el vostre sentir faller,aci al blog.....al vostre blog.

A este blog que crearem per a vosaltres,per a seguir les tendències falleres de la nostra localitat i per intentar tindre un bon blog,mogut amb continguts i opinions de molts de vosaltres.

Este ultim punt és la nostra/vostra asignatura pendent amics,espere que a setembre tots tornem amb ganes de fer gran el nostre blog,el vostre, el dels fallers de la "falla del portal".


Espere amb ganes la tornada de vacances per a poder fer-me amb tots vosaltres unes casalletes cibernètiques.


Portalers i amics d'altres falles.......BONES VACANCES!!!!


P.D: Al que les tinga....

NOTA: Bones vacences amics!!!!! Fins Setembre!!!!!
Amic Fep

Comentaris

...... ha dit…
Ei bones vacances a tots. Jo comence les vacances dintre de poc, el divendres 9-8-2008, i ja es hora de descançar i agafar forces.
Rodabars, fep, i companyia que paseu un bon estiu i ens veiem en setembre.
Adeu
Jonatan ha dit…
Vinga fins setembre bloguers.
San-vala ha dit…
Ale tots de vacances menys alguns pringaos com un servidor. Lo dit per Rodabars BONES VACANCES A TOTS!!!! tant portalers com seguidors del blog.

Ens veguem en setembre...

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.