I aquest any... que???

I aquest any que pasara? Quanta gent serem per a jugar al futbet? Jugarem tots? Tindrem al tipic "misterillo" que intenta ordrenar al equip? Hi haura gent que enviara el futbet a fer la ma...?... Tot es desvelara el proxim dissabte...

El campionat de futbet es un event molt lligat a l'historia de les Falles de Sueca. Crec recordar, desde que tinc us de rao (molts de vosaltres direu que aixo encara no ha passat), anar a l'institut, els diumenges de mati!!!!! (cosa impensable ara) i guadir de quatre i cinc partits al dia, sense arbitres federats, sino que eren membres de la Junta Local, o fallers de distintes comissions que es brindaben per a tirar una maneta en el bon funcionament del campionat.

Recorde que a la nostra comissio era tipic anar avans o despres al famos "Bar Serrano", bar que regentava un faller, on esmorçabem, picabem o dinavem inclos, jugadors, aficionats, animadores, etc..., tots fent colla, tots fent falla.
El xiquets, ens ficabem les samarretes que no s'havien gastat en el partit i intentabem demostrar als nostres majors que hi havia predrera, jugant partits a la porta del bar, intentant impressionar, i pensant quan seria el moment que podriem gaudir de poder correr a la pista de futbet, de que ens animaren, de que es fitxaren en nosaltres, i com no, el que vol tot xiquet... guanyar alguna copa per a la seua falla.

Aquesta aficio ana pergent-se, es devalua el campionat, per culpa de les comissions, de la Junta Local, a saber, jo pense que per culpa de tots. El campionat comença a ser dissabtes, i eixos xiquets que s'emocionaben a l'institut amb els seus pares, germans, tios... amb els seus fallers, eren ara els que tenien que donar el callo. La cosa ana molt mal. Cada vegada la participacio era menor i tinguerem anys que es deixa de realitzar aquest campionat.
De nou la Junta Local el recuperà, pero en el format de 12 hores... tal volta un encert, pero per a molta gent, 12 hores com a que "saben a poco".

A la nostra comissio les coses no anaren millor que la historia del campionat. Anys de molta gloria, anys de subcampionat i anys de bons campionats, i d'altres que no erem ni tres per a jugar.
Recorde inclos, no fa molt, unes 12 hores que es va tindre que ficar Manola de portera, siguent de les primeres dones que prenien part en el Campionat de Futbet Masculi... tot un logro!!!!!

Doncs be, arriva ja el moment de vore si l'historia continua, la fem canviar un pot, donem mes importancia a aquest campionat, o sobre tot, si gaudim amb la resta de companys fallers, passant un bon dia, unes bones estones i fent brillar eixa paraula, que moltes vegades deixem aparcada a l'armari de casa i que tots tindriem que ficar a la nostra bolsa, en companyia de les sabates i del equipatge... eixa paraula que es diu COMPANYERISME.

Comentaris

Anònim ha dit…
ANEU A MORIIIIIIIIIIIIIIIIR PUTOS PORTALEROS!!!!!
Amic fep ha dit…
Eixa es l'esencia amic!!!!... COMPANYERISME!!!!!!
Xuso ha dit…
La veritat és que el del comentari perfectament havera poguet ser jo, amic fep, com dius al blog de la Cervantes, per ficar un poc de bulla i tal...

Però no he segut, no me faces tan malo que no ho soc, un poc sí.. pero tant no, cabron!!!!!
Xuso ha dit…
ademés eixa "eñe" tant pronunciada no és meua, no m'agraden els "tints" polítics!!!!!
San Karrega ha dit…
Sincerament, jo no posaria mai la ñ!...

A més lo de Putos... Si es algu de la meua falla, serà algun retrasaet o amb alguna deficiència mental prou aguda...

Però no crec que siga algu de la falla... Que llastima...
San-vala ha dit…
Ficaria la mà en el foc i no en cremaria però segur, la gent de la meua falla que entra als blogs sempre escriuria "Falla Avda. d'Espanya" mai conforme ho ha ficat ixe individú per no dir-li altre nom...

Pense més que ha sigut una persona que ha volgut calentar l'ambient avanç del campionat, cosa que no comparteix. Es jugà per participar, s'intenta guanyar dins de la deportivitat i aquesteos comentaris són el que provoquen disputes i mals rotllos entre comisions.

Amics portalers sou prou inteligents per a no fer cas aquest energumen. La nostra comisió sempre ha sigut respetuosa en tots, al igual que la vostra. No feu cas a gent que té enveja de la nostra bona relació i ja ens veguem el disabte, sort i que guanye el millor...

Per cert amic fep, gran article en quede amb el final. Disfrutem del deport i tingam COMPANYERISME!!!!!
Anònim ha dit…
vosaltres no patiu, el que ha fikat aixo estaria aburrit.
El dissabte el que tenim que fer es jugar un partit de 20m,i damunt a temps corregut no suarem molt no, i difrutar del que ens toque jugar, ens pegarem patades, hi hauran agarrons, etc.. pero sempre dins de l'esportivitat que el dilluns hem de treballar.
En fi hi ha que anar i participar i el que pase en el partit es queda en el partit i a partir de ai tan amics com abans.
I no fer-li cas a la gent que vullga calfar el partit, el que te que fer es vindre i dir-ho jugant i ja vorem com queda.
Mosatros anirem a vore si lin podem fer 5 o 6 a Raulet ja,ja..

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.