Felicitats Angela!!!!!!



Angela, algu molt especial en la teua vida, et felicita pel ciber-espai...

Hola a tots i totes. Avui es 18 de Juny, que no Juliol, dia clau pels amants de l’extrema dreta. Tal dia com hui celebrem l’aniversari d’una de les falleres mes falleres, valga la redundància, de la falla El Portal. Angela avui compleix 20 anyets.
Angela, si si, eixa fallera que no falla, últimament cal dir, a ninguna reunió. La mateixa que, quan venen les falles, tots els dies em fa passar pel cau. I la mateixa que m’ha ensenyat el que son les falles.

Ella, m’ha ensenyat que les falles no son tres dies; que una falla no es monument que se crema perquè si ni que els fallers sols fan que bufar-se. A mes a mes, ella m’ha ensenyat que anar a les reunions mola (eh nana), que ajudar en tasques per la falla es precís que, per disfrutar de les falles, no cal posar-se fins les celles d’alcohol...I moltes mes coses que no puc escriure que han fet que avui escriga un article al blog per felicitar l’aniversari a la persona que m’ha fet sentir-me faller, del 49 com diu un amic, però faller al fi i al cap com molts altres.

Per estes i moltes altres coses cal felicitar a Angela. Perquè Angela no sols es la fallera que coneguem. Es una treballadora de naixement. Vos ho assegura el que passa la major part del temps en ella, que no para de fer una cosa fins que no l’aconsegueix, que estudia sense parar per aconseguir el que vol i que, sense el negativisme que dia rere dia l’acompanya, no seria ella.
Aixi que, sense mes preludis, que dirien els professionals dels circs, us demane que feliciteu a eixa persona que ha canviat la meua impressió sobre les falles i la vida per a be.

Per tot aço, FELIÇ ANIVERSARI NANA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riki

Ademes d'aquesta felicitacio, a una fallera que poc a poc va deixant de ser de 49, en nom de la comissio de la teua falla... MOLTES FELICITATS!!!!

Comentaris

Amic fep ha dit…
Poc a poc la gent comença a fer-se mes madura i aixo es nota...

Angela, eres una gran fallera, i a mes una grandissima persona, ho saps, no es la primera volta que ho comentem, a mes, puc afirmar-ho de bona tinta, ja que hem passat moltes hores preparant "cosetes Falleres"...

Moltes Felicitats, que siga un gran dia per a tu.

Un besset. Jose, Eva i LLuna
Anònim ha dit…
moltes felicitats teta. eres fallera com la q mes i una persona maravillosa. te desige que ho passes d'alló més be i q te fagen molts regalets. te vuic molt no cambies.

q passes un bon dia de part de yasmina i antonello.
Un bes molt fort
Anònim ha dit…
Hola sk Angela!
Moltes gracies per als que s'han enrecrdat en el meu cumple, pero especialment a ricky, gracies per ser com eres i per aguantarme un any mes al teu costat!!
Molts besets a tots!! Muacks

Ams i felicidades a tu tambe calendaria (Lidia) que va ser la semana passa!!
Anònim ha dit…
Moltes Feliçitats,bessets.
Anònim ha dit…
Ie calandaria!!! Moltes felicitats!!! Colli, jo tambe volia que me felicitaren per el blog i ningú s'enrecordà de mi!!!
Bueno, un anyet més d'edat, perque el coneixement el tens paralitzat,je je!!
Que disfrutes molt i ho celebres molt agust (pero en coneixement)
besets
LIDIA

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.