La llei de Murphy??

Pareix ser que la voragine fallera ens ha aletargat i quasi no ens queden neurones per a actualitzar el blog.
Com sempre les falles s’han quedat curtes i quan menys ens hem donat conter estàvem envolant el catxerulo (alguns clar).

Unes falles per a mi molt atípiques,quasi vos podria dir que les he vist des d’altre punt de vista més seré i més pausat.
Com molts de vosaltres ja sabeu,vaig patir una malaltia el primer dia de ball,el dia 16 en el nostre cas,una especie de “marejos” diagnosticats com a vertig, que va transformar un dels dies que més m’agraden dels tres dies de falles, en un dels dies que més mal ho he passat en els últims anys.

Per sort i amb la medicació que em receptaren al servici d’urgències de Sueca el dia 17 comencí alçar el vol i per la nit vaig decidir anar al ball i jugar-me les falles a una carta,vaig forçar el ritme(portava tot el dia a base de coca-coles) i em va eixir be la jugada,acabarem a les 5 del mati al casal de Cervantes.
Ni que dir te que en altra època de l’any aquesta malaltia m’haguera tengut en casa al sofà o al llit 4 ó 5 dies però qualsevol es queda en casa estos dies després de estar esperant-los un any sencer.

Amb açò i altres dolences que manifestaven els meus amics,m’he parat a pensar quina especie de casualitat fa que durant tot l’any fem abusos puntuals en fetxes senyalades,que perfectament podríem evitar i no ens passa rés, i venen falles que només son tres dies,que és:si o si, i arrepleguem tot tipus de malalties,des de les més corrents a les més vario pintes,i no el ultim dia,el primer ja estan la mitat malalts.

La famosa “llei de Murphy”?? Vaja vosté a saber.

Que hem tornat...
que donem la benvinguda a les :FALLES 2009!!!!! EL RULO NO PARA……

Poc a poc anirem contant-vos com hem passat les falles,anècdotes,penjant fotos i xarrant d’algun tema polèmic que jo crec que te cabuda en el blog.

Demanar-vos una vegada més que ens envieu escrits amb les cròniques de com heu viscut estos dies al Portal,per vorer el punt de vista de cadascú que de segur serà diferent del nostre. (rodabars@hotmail.com)


Ens veiem PORTALERS!!!!

Comentaris

Niel ha dit…
Aixó es que estàs fen-te major rodabars!Je je.
Que la malaltia t'agafe en falles es una simple coincidencia!
Esta arriban-te el moment de passar-te les falles assegudet jugant al truc, bevent gin-tonics i controlant als teus nanos.

Un abraç, faller de tot l'any!
Amic fep ha dit…
Ximo, Ximo, Ximo... jo pensava que pasaria unes malissimes falles, i resulta que algu mes esta predestinat... jejejejeje

La veritat es eixa, hi ha que gaudir tots els dies del any, ja que arriva un moment esperat i mira, te canvia en questio de segons...
San Karrega ha dit…
es que l'edat no perdona!...
unrodabars ha dit…
eixe Niel.....

es el que jo conec des que el pariren????

A per cert l'edat però jo he actualitçat el blog!!!!
Niel ha dit…
Home no se quan de temps fa que em coneixeras, pero jo a tu des de fa 22 anys.

Com no tens que actualitzar el blog si et passes els dies pegant-li voltes a un nou article!!

Si escric algun jo voràs el que és qualitat literaria!je je
unrodabars ha dit…
faena en tenim poqueta,no??

Escriu un tema falles i jo t'el publique.....
Amic fep ha dit…
No me sigues plorona!!!!!!

Ara tindras que fer-te carrec tu, no? He sentit per ahi que enguany vas a tindre carrec a la Junta...
Yeee ximoooo!!! q nomes escrius tu o q??? els dones el dit i s'agarren tot el bras estos del Portal!!! jejeje. Encara q vec q ho fas en molt de gust!! un abrás amic!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.