començar pel final

Des de fa exactament quatre anys comence les falles pel final de la festa,açò de ser pare es el que te,a la guarderia o al col.legi preparen per a estes fetxes monuments (fets per ells mateix)i normalment es cremen just abans que comence la festa fallera.
la primera vegada es una sensació estranya però a la volta gratificant ja que veus una falla cremar-se i la festa adulta, per dir-ho d'alguna manera, encara esta per vindre.

Així començaren per a mi les festes falleres,el dijous 13 i divendres 14,dos falles al còs,després l'ultima reunió de l'any a la que no vaig assistir,la meua dona també te dret,no??
Dissabte 15,dia tranquil, pel mati cuidar un ratet dels meus menuts i a dinar al casal,ací ja començarem a ambientar-nos,casalleta per aci,casalleta per allà i després dinarot i partida de truc,que entre la torba que portavem i la sort que tenen alguns perguerem les dos partides,ara ens riguérem "barbaritats".

Per la nit teníem programat un Karaoke i sobre la marxa contractarem una discomòbil per allò de fer un poquet més de festa,com que no tenien transport per al equip,un servidor va deixar la seua furgoneta per anar a Sollana a arreplegar-lo,això si pilotada pel nostre secretari George,ja que jo......bo estava contentet i vaig anar de copilot.

La veritat es que va ser un encert,el poquet temps que varem gaudir de la festa ens va agradar molt,sobretot al meu nano, que entre les llums de colors i les cançons no va parar de ballar, l'hora que estiguerem al ball,xe com si ho haver ha vist tota la vida!!!,a mi em va preocupar un poc.....jo pensava: maremeua este d'aci uns anys,je,je.
Ens vam riure un ratet amb ell,como muestra un boton.



Diumenge la famosa "Despertà clandestina" però això ho deixarem per a demà que ficaré les fotos i començaré a contar-vos com vaig tindre que abandonar-la amb el mareig que vos contava ahir.

Ens veiem Portalers......

Comentaris

Amic fep ha dit…
"V", que contaras de la desperta Klandestina?

jajajajajajajajajajajajaja

no pasa res, intentare recopilar-te algun que altre video per a que vejes el que te vas perdre...
unrodabars ha dit…
fliapao!!!

que tinc més de vint fotos,el que em vaig perdre es el esmorzar.....
San Karrega ha dit…
Jeeeee, Vértigo!...

Es un avion, es un pajaro... NOOOO...

Es super vertigooooo!!!...

Fora conyes, Espere que estigues milloret...
Carlos Miragall ha dit…
Ximo, ja m'han dit que t'han canviat de malnom!!! jajaja. Estic esperant les fotos de la klandestina. A vore si apareixc per alguna...
unrodabars ha dit…
alguna et vaig fer,home no vols??

A vore si demà,les porte a la oficce i te les passe al mail
rocio ha dit…
les fotos les volem vore tots¡¡¡

Buenas¡¡¡ ja estem así altra vegada portalers..

que gracios Ximet, ell te que ser ballaor, dels que tanquen el casal, jajaja

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.