Bufff......

Tu eres como el sol de la mañana,que entra por mi....

Sense dubte i com vam poder vore,tant al concurs de Xarangues com als pasacarrers i a alguna que altra festa de nit,esta ja es oficialment la cançó de les falles.

Jo porte des de dissabte cantant-la amb lo dels cansoncillos de pana,que no se cert d'on a eixit,entre altres coses perquè la memòria la vaig perdre per la cabalgata.


Que voleu que vos conte?Com poguérem comprovar el dissabte pel mati,tenim la millor xaranga de les falles de Sueca.Jo personalment, com les obligacions com a pare em feren no poder prestar atenció a tot el concurs,no vaig vorer totes les xarangues actuar, però si que vaig poder vorer les dos primeres es a dir la C-25(falla Cervantes)i la Cafrà Nit Band,la nostra i em vaig donar conter de que molt tenien que tocar els demés per a superar lo que arruixaren els fortalenyeros,al remat i com tots sabeu van guanyar el concurs i des d'aci els felicitem a ells i a tota la falla,que dic jo que si els paguem nosaltres el premi també es nostre.

També es va fer entrega dels premis dels playbacks,per al meu gust un poquet massa lluny des de que s'acavaren les actuacions però hi ha hagut més emoció fins al final,no tornaré a ficar qui són em limitaré a dir-vos:"ENHORABONA ALS PREMIATS".

Els més menuts gaudiren d'unes atraccions inflables i els més majors de la cerveseta del Eroski,je,je.

De vesprada la cabalgata,lo típic festa,més festa,desenfreno i allà va la carpeta en els papers i ale per a rematar en la Go,per si no havíem begut prou.
Com que tenim falles amigues prop,la meua colla vam decidir arrimar-se a "L'AVINGUDA D'ESPANYA",des d'aci donar les gracies a lo be que ens tractaren i a lo que ens divertirem,em vaig sentir com a casa,teniu el meu casal obert per quan vullgau vindre,a tots en qui vaig estar parlant el dissabte,que no m'enrecorde que parlí però si de qui éreu.
Al remat la meua dona, que es més prudent que jo,em va portar a casa, ja que teníem per allí el cotxe,Gracies Xuso.

Diumenge molt al meu pesar vaig tindre que triar entre eixir de faller i anar al hospital a vorer a "BENJA",el segon fill del meu cunyat "el monya",vell conegut de la nostra falla i actualment faller de la falla Sucro,enhorabona a ell i a Laura per eixa segon criatura.
La nostra comissió va repartir el llibret per la barriada.

De vesprada i arrastrant els peus anàrem amb els més menuts a fer la cabalcada del ninot infantil,enguany pel carrer sequial i amb totes les falles juntes(però no rebolicades) per al meu gust preferia la típica per la barriada,de manera egoista, perque es un dia que al ser l'endema de la cabalgata s'esta prou fet pols però crec que la gent ho disfruta més i els menuts també.

Bo esta ha segut la crònica del cap de setmana,he tardat un dia més que de costum en fer-la però ahir no tenia el forn per a "bollos".

ens veiem Portalers.....

Comentaris

Amic fep ha dit…
Breve, claro y conciso... com deien a l'escola al hora de fer els examens...

Mare meua!!!!! es l'unic que puc dir del cap de setmana.

Enhorabona a "La Cafrà". Per cert, teniu un link mes avall al blog on podreu entrar a la seua pagina web, vos la recomane, no te desperdici.

Bueno, ja sabeu, com hen repetit tot el cap de setmana...

"... tu eres como el sol de la mañana, que entra por mi ventana, que entra por mi ventana..."

I la part que ens ensenyarem al Cau de la avinguida...

"... posam una casalla, lolololololo
posam una casalla, lololololo
esta la pagues tu!!!..."
San Karrega ha dit…
DE res home, de res... un plaer...

CANSONSILLOS DE PANA...
LOROLOLOOOO...

CANSONSILLOS DE PANA...
LOROLOLOOOO...
rocio ha dit…
Enhorabona per el premi de la xarangua, es va quedar de lujo.
En quant a la visita al cau, encara me la degueu, ja que per al xuquer no apareguereu, vaig tindre que anar jo a vore-vos al cau veï, però de totes formes un gust tindre-vos per la barrià.
En quant a la cavalcada infantil nosaltres no em llevat la de la barrià per a fer aquesta, sino que aquest any en tindran dos. Donat la meua opinio, a la cavalcada infantil no veia als menudets perque ereu un fun de majors envoltant-los, està clar que son molt menuts però amb un quants habera quedat millor.
San Karrega ha dit…
Nosaltres tampoc l'hem eliminada, en tenen dos...

Respecte al que dius rocio, nosaltres el que ferem era que només podien acompnyar-los les mares disfressades que tingueren xiquets que no pogueren caminar i tenien que anar en carrito.

La resta de majors, debien d'acompnayar-los per les voreres...
Amic fep ha dit…
Rocio, la proxima a la Xuquer...

El tema de la Cavalcada Infantil ha sigut un encert de la J.L.F., ara be, per a les falles es nou, i com en totes les coses, unes comissions falleres ho preparen millor i altres un poquet pitjor...

Pense que per al any que be hi hauria que parlar molt dins de cada comissio, on incloure a la meua, de l'organitzacio d'aquest event, perque, despres del exit, de segur que al proper any tambe la fan.
unrodabars ha dit…
Jo crec que nosaltres si que hem eliminat la cabalcada per la barriada....

Una pregunteta Rocio: Quan tu anares a l'avinguda....jo ja no estava,no?

I si et deguem una visiteta al cau de la Xuquer,la farem o ho intentarem....
rocio ha dit…
jajaja com que no Rodabars, jo te vaig vore a la Go i a l'Avinguda, que estabes tu la teua dona i Fep, em falta vore a Eva però la meua gent sen va anar i no em vaig poder esperar mes. One laguna
Amic fep ha dit…
One laguna no... Un OCEANO!!!!!!
unrodabars ha dit…
En la GO! si que te vaig vore,bo si que ho recorde a tu i a la Rojuel,que tu portaves el cabot eixe de Mickye i la Rojuel no....

Ara en L'Avinguda.....MAREMEUA
Anònim ha dit…
enhorabona per el premi de la xarangua segons talu que anten desdeluego va ser la millor.Amic fep i rodabars estaveu molt guapos pero crec que teniu alzeimer aixo sol pasar en la cavalgata del ninot i lo de la casalla no seria en el cau de la avinguda alli no hia casalla crec. un beset
San-vala ha dit…
Enhorabona a la vostra xaranga, jo la vaig sentir i en vaig quedar impresionat, HO FEREN DE CATEGORIA!!!

En quant al recibiment a l'Avinguda de res amics, va ser tot un plaer tindre a unes presoneres tan guapes allí, jejejejejejeje

Per cert Rodabars, Rocio si que anà, lagunes, lagunes, lagunes...

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.