La setmana de les visites...

Com tots sabreu ja, a estes altures de setmana, el proper dissabte es la nostra Presentació..., encara hi ha algu que no ho sap? No has vist els cartells?

La setmana de la Presentació es una setmana molt dinamica, m'explique, les nostres Falleres Majors i Presidents, si, si, Presidents, tenen la roba exposada per a que la gent de la Falla, d'altres comissions i gent del poble, puga vore'ls, puga contemplar de prop tot un treball artesanal, tant en el traje com en els complements del mateix, igual en el cas d'un home, com el de una dona.

Ahir, començarem la ronda de visites, i com vos he informat en el parraf de dalt, el primer en ensetar l'esencia fou el President. Si senyor, anarem a casa de Paco i Finin per poder contemplar la faixa, calcetins, mocador del cap, pantalo de sarauet, xaleco i camisa, que lluira el nostre President el proper dissabte.

Be, aci ens ha fallat el reporter grafic, que encara no ha enviat les fotos que ho demostrem, pero tranquils, en breus estaran ficades... JA ESTAN!!!!!!!!!



Gaudirem una estoneta de Falla, ens trobarem alli molts fallers, menjarem i beguerem, i com no, la broma... algu intenta que el nostre President isca del armari per culpa de fer-se pantalons de sarauet... no es aixi Primo?

Des-de el blog, donar les gracies a Paco i Finin per la rebuda, per la taula parada i per la beguda que no falta. Els deseitjem que el dissabte siga un gran dia.

Per acabar, vos recorde que avui anem a casa de les nostres Falleres Majors, Paula i Silvia... pero d'aço, ja informarem dema, i espere que no falle el reporter grafic!!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
amic fep gracies per que te agradat el comentari de la meua filla Edith, el que parla en el micro es mon pare que va ser el primer president de aquesta falla i la mes nana de la foto soc jo, jo no savia res del comentari y hui la vis que he agafat una bona acalora i el escenari es el primer que feren ,eixa foto la tinc guardada com si fora or. Ya anire a la teua presentacio a que me convides no ha casalla a mi me agrada el cava.....es broma. Un beset
San-vala ha dit…
Alé fep visita ací, visita allà i cervesta i panaeta de pas, tú no pergues pata. A mi personalment crec que es una de les coses que menys m'agrada de les falles anar a vore els trajes com saps jo sóc faller de trinxera...

Però com dit sempre amic "si hay que ir se va"...

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.