La crònica (ara ja va de bò)

Bo amics,com cada dilluns,estem ací de nou encetant setmana per a contar-vos un poc com ens ha anat el cap de setmana per la nostra falla.

Esta setmana ,per a ser sincer,em falten dades per poder fer un article fidel a tot el que ha passat ja que em vaig perdre part de la reunió i el diumenge no vaig anar a dinar al cau.
De la reunió….tornarem a parlar del disfraç,encara que jo ja ho tenia clar,veges si ho tenim clar que ja tenim fins la tela comprada .
Es va parlar també dels problemas que hi hagueren amb la venda d’entrades i la cosa més o menys es va quedar clara.
Només puntualitçar una coseta,m’agradaria que quan es critica qualsevol problema en la falla es pense que el que s’enganya es perque està treballant per nosaltres i no crec que si les coses van eixir malament es fer-ha mal a propòsit,és la meua xicoteta reflexió.

Ah! Ja tenim les camisetas,si algú encara no les ha arreplegat,el divendres imagine s’acavaran de repartir,han quedat prou be,ja sabeu el dissbte a les paelles l’estrena.

Varem parlar també de l’hora d’eixida dels autobusos per a anar als FALLERS D’HONOR…

Ací jo crec que tots degueren quedar prou contents,per a mi ha segut un encert fer ho al cocoban,t’ho donen tot fet,no es molesta al veinat,s’esta més calentet i eixim al menys una volta a l’any del casal per a fer festeta.

Tot un detall per part dels que ho han organitçat donar una floreta a les dones a l’entrada,començavem bé,el menjar per a mi estigue prou bo,no pegarem la gran fartada però et quedaves be ,el vi tambe comentaven que estava molt be i el postre un crepe de nata que a la meua taula hi hague que s’en va menjar tres.

Cava per al brindis(tambe repetirem) i es va passar a fer el acte en si, de cridar als fallers d’honor per a rebre el detallet,després discomòbil i la barra lliure.
Ganes de festa hi havia,la gent va disfrutar prou del ball,altres beguerem més del conter (per a variar) i acavarem agafant aire al parking i donant per concluit els nostres fallers d’honor.

Però reialment el cap de setmana ha estat marcat pel començament oficial de les festes falleres a la nostra localitat amb la cridrà(es diu aixi,no?)


Ahir mateix ens reuniem a la plaça de l’ajuntament per escoltar els missatges de nostre president de la JLF,nostre alcalde (que viu en el 2007 encara,je,je) i la nostra fallera major de Sueca,convidant-nos tots a divertir-nos amb respete i harmonia i agraïnt que un any més entre tots ho hem fet posible.


Ens veiem portalers.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Rumurologia varia...

Molt al meu pesar....