La Presentacio II part

Avans del article sobre el Sainet, el qual apareixera dema al nostre blog, amb fotos del acte incloses, voldria acabar de parlar de la Presentacio.

A mes, l'ultima vegada que hem parlat de una Presentacio fallera, en el article "Visions de la Presentacio", hem tingut una serie de comentaris, uns pocs acertats, pero d'altres que valdria la pena analitzar en profunditat perque, en certa manera, menejen molta rao... (anonim, te promet que farem un article parlant sobre el Cau i el poder acondicinar-lo per a que les falleres estigau millor al escenari... queda pendent, si de cas, t'he contestat)

Aquest any la Presentacio tingue els mateixos problemes de sempre per poder començar, l'organitzacio de les falleretes i falleres per pujar per la pasarela... ui, ui, ui, un tema molt complicat, un tema molt delicat perque entre molts factors, nerviosisme de les falleretes i falleres, nerviosisme dels que organitzen, poca consideracio de pares, mares, iaios, etc... (aci, tindrien que fer un poquet mes de cas a les indicacions dels falleres que estan a la cura i organitzacio de la gent), en fi, el de sempre. El lloc al Cau, al meu pareixer, ja es xicotet...

Una vegada solventat el tema de l'organitzacio inicial, la Presentacio va discorrer amb normalitat, amb moments emotius, la despedida de Jordi i entrada d'Antoni com a President Infantil de la comissio, com quan es va despedir a les Falleres Majors del 2007, Marta i Yasmina, i sobre tot quan es va cridrar a les Falleres Majors 2008, Silvia i Paula.

Al obrir les cortines, aquest any es va obrir amb una peça tocada amb tabal i dolçaina en directe, crec, per favor, que algu en puga corregir si fique la pota, que es tractaba de "El Bolero de l'Alcudia", a mes ballat en directe per dos balladors. Donar les gracies a el grup de tabal i dolçaina "La Xala" i al grup de danses "Almogabers".

Tinguerem aquest any el acomiat d'Anabel com a Mantenidora, demostrant en la seva actuacio, que aquesta ultima era una especial, eren les seues nebodes, i es va notar al ambient i a la manera d'expresar-se... estava molt emocionada i aixo li dona un toc d'encant al moment.

El Presentadors, tant menuts Nuria i Nacho, com els majors Monica i Isabel, estigueren a l'altura del moment, controlaren en tot moment la seva feina, la qual realitzaren d'allo mes be.

Desde aci el blog, donar l'enhorabona a les families MONTON - MARTI i PEDRALVA - GARCIA, felicitar als organitzadors i presentadors del acte i esperar que aquest siga el començament d'unes bones falles per a tots.



Foto cedida (bueno la he agafat de la seua web www.pau.com.es, jejejeje) per Pau Franco.

Comentaris

Anònim ha dit…
Amic fep estic esperant eixe article on parlaras del "problemes" poc o molt acertats, del text "visions de la presentacio". Mentres espere, afilare els meus incisius (lease colmillo).Crec que deuriem de ser mes critics respecte a la presentacio, i dir les coses pel seu nom. Si mos pensem que aço es lo millor que podem fer, anem aviats.
Pero hui, dia dels enamorats, no voldria despertar a ningu de cap somni onanista mental.
Els dilluns mes? Va Fep, alegrans el dia a tots els seguidors del blog, avits de sang i visceres.
No voldria que es pensareu que soc un mal educat, a mi la presentacio me va agradar. Pero crec que es pot fer millor
Amic fep ha dit…
Amarillo/a la Presentacio es un acte molt complicat, i es un acte que tots tindrien que estar ahi dins, implicats, algun any per saber el que es meneja, mes be, mes mal, l'intencio es el que val, i les ganes i el temps que ha invertit certa gent per preparar eixe dia no es mereixen les teues paraules, pero be, es la teua opinio...

El article que li he promes al anonim no parlara de problemes en la Presentacio, sino de problemes al Cau, que es el que volia dir aquest comentari, ho senc, pero si vols traure tu mateix problemes de la presentacio, pasam un article, pots saber el meu gmail i pots enviar-lo alli, el publicare, sempre hi quant no faltes el respecte a ningu.
Anònim ha dit…
en primer lloc donar l'enhorabona a les falleres major d'enguany, presidens, vicepresidens i a tota la gent que va treballar per a que eixiren les coses mijanament be, als pares, iaios, convidats i tota la retafila de gent que va vindre al cau a celebraro.
la presentesio, bonica.....
lo segon millor el bar de hamilton, jakjajajajajajaa
sense llevar merits a ningu, tampoc vullc ofendre a ningu, els altres anys estaba millor preparada, igual el amariillo/a te un poc de rao, tampoc se si es el mateix el que organitza les presentacions i no ho se per que soc el tipic faller de tres dies que no conec a ningu, bueno enguany he conegut a un a hamilton jajajajaja.
unrodabars ha dit…
Bon dia....

Que el cau s'ens ha quedat xicotet es algo que enguany(pense jo)s'ha ficat de manifest.....

Amic faller/a de tres dies.....

La gent que ha organitzat la presentació els altres anys en portaven molts organitçant-la,tal volta el primer any d'ells(que molts ja no recordem) tambe van tindre els seus "fallos".

Per a mi es va quedar prou be,com a punt negre la falta d'espai...

P.D:Recomanar a la gent que escriu en anònim es fique un nick per saber qui es el que escriu GRACIES
Amic fep ha dit…
Torne a repetir, una Presentacio es molt dificil de preparar i d'organitzar, l'experiencia, un grau, esta clar, mes be, mes mal, hi ha que donar gracies al interes mostrat per aquesta gent, que de segur va a dependre dels errors i els propers anys, sera altra cosa.

No critiquem, per favor, si algu vol fer una critica que siga constructiva, que diga que canviaria i aixi es podria tindre en compter per a altres ocasions.

Criticar per criticar es molt facil, aixo no es donar la nostra opinio, si donem una opinio, per favor argumentem.
Anònim ha dit…
rodabars tink entes k els atres anys era una persona la k portaba tot el tema de la presentacio i que la feia i la organizaba. Era per fer un insis.
Anònim ha dit…
ai , ai , ai, ja m'has picat. Vols critica constructiva.
L'Organitzacio. si quan t'has oferit per ajudar, i per a participar en l'organitzacio, no ha estat ni tan sols considerà. No feia falta ajuda per a res, deien. Crec que si que podem criticar l'organitzacio.
Temps de durada. tres hores i mitja de presentacio no te sembla una miqueta masa. Si duguem queixan-mos de que les xiquetes i xiques i dones baixen de l'escenari, com vols aguantarles 3 hores i 30 minuts dalt l'escenari, sense baixar. proba tu d'arrere de la cortina avore.
El lloc. fret, amuntonats, nervits, espentes, entrades venudes 3 voltes.
aço es critica. i ara a construir.
Deixar participar a tots el que vullgen en l'organitzacio, ja hi ha prou de secretisme, que pareixia hallowen, no se pot comentar res, tot son secrets i silencis, una barbaritat. El secret deu de ser per a la fallera major, no per als que ens oferim a treballar.
Tindre en consideracio la durada del acte i fer una eixida darrere per a que les falleres pugen baixar si volen a beure, pixar o estirar les cames. Les xiquetes son les primeres en pujar i tres hores son masa per a elles.
Igual si camviem d'una volta al centre cultural bernat i baldovi podriem millorar de forma considerable l'acte.
te sembla PROU CONSTRUCTIU O CRIDE A DRAGADOS. ARA ESTIC ALTERAT
Amic fep ha dit…
Amarillo/a, aixo es el que volia dir, el que acabes de fer, has criticat i has donat resposta a la teua critica.

M'agrada l'idea. Per a propers anys, que tal crear una comissio d'organitzacio de events?
Amic fep ha dit…
A mes, tambe estic totalment d'acord en plantejar-se el tema de fer la Presentacio al Bernat o en cas, al Multiusos.
Anònim ha dit…
Una coseta voldria preguntar-li a la fallera del monto.Si com tots els fallers sabem els altres anys ha eixit la presentacio molt be,saps si LA PERSONA ( com tu has fet referencia ) ha estat tb organitzant la presentacio? i me podries dir si ho saps qui era la PERSONA?
Anònim ha dit…
crec k no. No se com li diuen se k era algo de la junta.
unrodabars ha dit…
anem a vore ,fallera del monto, jo no me referia a que eren molts en cantitat sino que duien varios anys d'experiencia fent la presentació....

Ara faré jo un incís....vosaltres cregueu que una persona soles pot encarregar-se de una presentació??

Volia rectificar el meu comentari diguent que la presentació va eixir prou be.....sincerament no li vaig prestar atenció i com ens ha comentat el amarillo hi hagueren prou fallos,lo que no vol dir que la gent que ha estat organitçant-ho no s'ho curraren....

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.