la presentació....(1ª part)

La setmana pasada el nostre amic el plato ens deleitava en un article on feia vore les diferents visions de la presentació.


Jo vos contaré la meua…..

Ens haviem citat a les 17:30h en el casal per a eixir a buscar les nostres representants d’eixe dia,com és el dia que és la faena es multiplica per dos, les que eixe dia es despedixen de nosaltres com a falleres major i les que enceten el seu regnat.

La nostra xaranga es coneix que com li va pareixer prompte va vindre amb retràs,el que va fer que “esperant-los” ens retrasarem en l’eixida i com que no venien ja varem decidir eixir sense ells cantant “el faller” nosaltres de viva veu.
Per sort només van transcorrer uns metres i vam començar a sentir la musica darrere de nosaltres.
Per començar amb el nostre itinerari anarem a casa de la nostra fallera major infantil eixint “Marta” i alli començarem a calfar motors .
El nostre seguent punt de parada (en un principi)estava previst en casa de la nostra fallera major eixint “Yasmina” però algún “amic nostre” va fer que els fallers interrumpirem el nostre pasacarrer en el carrer Cullera.

Algun impresentable va llençar un poal d’aigua des de dalt d’un terrat quan passava la nostra comissió,va banyar a varios fallers i a xiquets que anaven en carro i al braç dels seus pares,perdoneu però els nervis del moment va fer que no em percatara del numero de la finca d’on va caure l’aigua, més que res per les comissions que tingau que pasar per este carrer aneu en compte que viu algun(i perdoneu però no te altre nom)MALPARIT que no te altra faena que esta que vos acave de contar.

Imagineu-se el panorama,vam parar el passacarrer i començarem a xillar i a insultar cap al cel buscant per totes les finestres si algu asomava el cap,no vos relataré tota la pel.licula perque tampoc val la pena donar-li més protagonisme en este article a este fet ni a este o estos IMPRESENTABLES per acavar només vos diré que algun faller afectat va anar al ajuntament per denunciar-ho i el municipal de torn li va dir que no els podien atendre que tenien molta faena,parlarem un poquet de tot esta setmana.

Varem seguir amb el nostre passacarrer bromejant si deuriem plantejar-nos portar paraigues la proxima ocasió.

Be, arreplegarem a una Yasmina molt emocionada en l’ultima eixida de casa com a fallera major i tornarem cap a la barriada per arreplegar a les que hui són les nostres falleres majors.

Pense que sobra dir que en casa de totes i cadascuna d’elles menjarem i beguerem el que ens dona la gana,tant els fallers/res com algun que altre acompanyant de xiquets.

Ferem el ultim stop&go al baix que ens ha preparat l’amic Dacsa per a que menjem i beguem estes falles i ens enfilarem cap al casal per a fer la nostra PRESENTACIÓ.

CONTINUARÀ…..

Comentaris

San Karrega ha dit…
A nosaltres una vegada ens tiraren ous i no se que més...

Impotencia es el que sentirem en aquell moment... Al igual que vosaltres es "El Artiste desconocido" es queda en aixó, en desconocido... Normalment no tenen el valor per a donar la cara... però, que hi ha que fer?!!... hi ha coses que s'escapen del nostre control...
unrodabars ha dit…
Jo com anava per dalt la vorera em vaig "salvar" però em va caure davant dels "morros"....

el més trist com comente és que carregaren xiquets que anaven en el carrito,MAXOTE que seria el que ho va fer.....
San-vala ha dit…
Primer que res i per no donar-li l'importància que no se la mereix donar l'enhorabona a les noves Regines Josefines de la Falla del Portal i dir als postalers i portalesres que la flama ja esta enceça ara no pareu fins la cremà.

Després a ixe personatge ni nombrar-lo, en conta algò San karrega ahir que liu havia dit el Plató. Actitud lamentable tant d'ell com el que vos pasa a l'Ajuntament, no se que esta pasant però els policies están fent-se de mal voler en les falles...
Anònim ha dit…
k fort un any al meu home li tiraren ous i li feren el chaleco un asco ises persones k no volen falles k sen vagen a madrid. a banda de aso vaig estar en la vostra presentasio i va estar de lujo les falleres estaben guapisimes i despres en el ball fep mos trata tambe de lujo mos sentirem com a casa grasies
Anònim ha dit…
no feu cas de la gentola que hi ha en aques poble a mi me pareix ve que nia gent que no li agraden les falles pero lo menos que podrien fer es respetarles. En sap molt de mal lom que vos ha passat. Enhorabona per la presentacio hu pasarem molt ve i el amic fep es porta molt ve amb nosaltres ,gracies per tot. A tu unrodabars no te conec pero molt bon article.
unrodabars ha dit…
Juega ens varem coneixer un dia al vostre casal,més concretament el dia que els "agermanats" ferem entrega de la placa d'agraiment....
Anònim ha dit…
Esta clar que dins de la societat que ens ha tocat viure, hi ha un plurarisme de opinions i de formes de ser i de pensar, i tenim que aceptarles i conviure amb elles. Es el cost que deguem de pagar per a conviure tots junts am armonia i respecte, lo que no se deu d'aplegar mai, es utilitzar la violencia o la forsa per fermos de notar o demostrar els pensament. Totes eixes persones que se comporten deixa forma, son uns impresentables i no tenen cabuda entre nosaltres.
Felicitats a tots el fallers i falleres i com a no a les faleres majors.
Un saludo
Lidia ha dit…
Que fort, aixó en el meu poble no ho he sentit mai, igual ha passat alguna vegada... però me pareix depriment que hi haja gent que faja eixes coses, perque si cau damunt de la fallera major li desgràcia el dia per a tota la vida, i serà perquè eixos tratges no valen peles... però eixa gent com pensa??? si no els agrada la festa, doncs molt bé, però que no desgracien la festa a la gent.

Però a banda d'aixó, de segur que ho passareu molt bé.

Enhorabona a les vostres falleres majors.

Este dissabte tenim la presentació de la meua falla, aquest any me tocarà vore-la de baix, ja que puge com a cort d'honor de la fallera major d'Oliva i no com a fallera de la falla :-(


www.fallacasadalonso.com
rojuel ha dit…
En primer lloc moltes felicitats a les FM, i que disfruten al màxim cada minut del seu regnat.

És lamentable que passen estes coses, a nosaltres fa uns anys ens tiraven creïlles el dia de l'ofrena, quan estavem a punt d'eixir... I encara és més lamentable que la policia no faça res al respecte, pèrò que hem de fer? Es lo que hay; però amb nosaltres no van a poder. I que s'aprepare, que si el pillem.... jajajaja

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.