la crònica.....


Bo amics hem passat un altre cap de setmana faller,altre en molta olor a falles ja....

El Divendres es va anar a casa de les falleres majors per a penjar el cartell,després per la nit a la reunió per fi varem traure en clar algunes coses.

Ja sabem del que ens tenim que disfressar per a la cabalgata,els ultims anys s'esta intentant que tots ens disfressem del mateix,perque queda més bonic ,perque es premia desde la JLF,en fi per a que pareguem una comissió fallera.

Be com molts sabeu jo sempre he segut del sector "ovelles negres" es a dir ens disfreçavem del que voliem,sempre amb relació en la falla però del que voliem,sempre buscant ser els més estrafalaris de la comissió,l'any passat amb molta resignació varem fer càs als demés i adoptarem el mateix disfras que duien tots,"de golfistes" ,dona clar que eixa tradició si que no volem perdre-la.

La meua sorpresa va ser quan vaig vore que tots no havien seguit l'eixemple i hi havia gent disfreçada de lo que li va donar la gana.
Enguany tinc el firme proposit de tornar a seguir la corrent i disfreçar-me com tots,m'agradaria des d'aci demanar-vos a tots que intenteu en la mesura de lo posible adaptar-se al que hem triat en la comissió i si no vos pareixia be haver ho dit el divendres.

Be tambe nomenar que enguany encetarem una nova modalitat de, no se com dir-ho,identificació per a beure??Be que com ja sabeu els que estiguereu el Divendres a la reunió anirem identificats per a anar cara la barra i que no ens confundeixquen en altre,jeje.
Al menys alguna convidaeta als amics ens costará un poc menys,algo és algo.

Que el diumenge varem estar fent algo de feina pel Casal,uns agranant,altres amb l'electricitat,altres montant les cortines primer mal i després be,en fi fent feina i relacionant-nos amb els companys fallers.

I bueno per a dinar ens varem "astacar" un arròs amb fesols,nap i pato de la tirà,que alguns encara anem flatulents hui de mati,impresionant.
FELICITATS per als cuiners: Robert "el roig" i Jose "el rocker".

I aixi hem passat el cap de setmana faller i esta setmana "LA PRESENTACÌÓ".
Qui puga anar de segur que esta setmana hi haura prou faena pel Casal.

Ja anirem contant cosetes esta setmana.....

.......ens veiem PORTALERS/RES

Comentaris

Amic fep ha dit…
Diuen les males llengues que el perque alguna gent anava diferentment disfressada el any passat es perque el any anterior, el any que anavem de pirates, hi hague una quadrilla que anava totalment diferent, pareix ser que de "Braveheart", i per aixo no ens donaren cap premi, perque els pirates anaven a endur-se un premi...

Comentari sentit el divendres al Cau per Radio Macuto.
Amic fep ha dit…
Com se queda en les cortines?

Qui tenia rao?
unrodabars ha dit…
A vore en les cortines,tenieu rao estavem al reves,ja ho fique a l'article les montarem dos vegades.....

I que passa que els digueren anavem a donar-vos un premi però com hi han 6 que van de braveheart no vos el donem,ale....

Es aixi com funcionen estes coses??si no et donen premi van a dir-te que no t'el han donat per anar de una cosa o altra???
Amic fep ha dit…
No se amic, pregunta a Radio Macuto...
Anònim ha dit…
he tardat una semana en escriure però.... "quien la lleva la entiende"...

M'agradaria "morir matando" com RAMBO, aixina que antes de ferme el harakiri cibernètic, tranquils no tornaré a escriure mes, (o si, depèn del transcórrer dels esdeveniments, si tornaren els hereos del silencio per que no puc tornar jo, un simple japoneset) voldria que me diguereu si aprobaren algunes propostes del blog?( "¡¡ uf que ha preguntao ¡¡") al meu amic blay no li aprobareu res. De lo atre ni parlem. Mala merda de disfras. Estic a favor de l'anarkia disfrasera,. Cada u que es disfrase del que vullga
sayonara, o algo aixina.
unrodabars ha dit…
Hola el japonés....

home si tu creus que no deus escriure més els teus motius tindràs....

Pareix que no vares estar en la ultima Reunió no?

El que aprovarem en respecte a la barra si no era el que havia plantejat Blai,es pareixia prou ja que ell volia un ticket reduit de faller per a convidar i aixi serà...

Per altra banda si no et pareix be el disfras dis-ho a la reunió,a mi tampoc es que em mate però el que si que crec que degeum anar aconseguint es anar tots disfressats prou pareguts per a fer millor efecte=espectacle...
Amic fep ha dit…
Amarillo/a, no ens fases aixo, tio/a...

Tens que continuar deleitant-nos en les teues paraules!!!!

Al final de la correguda, una proposta del amic Blai va ser aceptada, es dir, tenim tickets per a convidar a menys preu que el ticket normal, ara que pense, que ja ho sabras...

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.