Les Paelles.......

Hui dilluns altra volta……i altra volta em toca a mi fer la crònica d’aquest cap de setmana,menys mal que enguany he portat la camera i tinc proves gràfiques de tot el que vaig fer,en les paelles.

Quedarem dissabte a les 11,00h en la plaça de l’ajuntament per a esmorçar en algun bar de la rodalia i anar després al sindicat, com que tinc amics que la puntualitat no saben el que vol dir començavem a esmorzar vora les 12,00h,xarraeta per aci,casalleta per allà,gin tonic digestiu,total que quan ens donarem conter eren les 13,00h,menys mal que no teniem quer fer ningun de tots la paella que si no.

Entrarem al recinte del sindicat i ens trovarem camvis respecte d’altres anys, aquell carret que parava l’empresa patrocinadora no estava i en el seu lloc teniem un parell de barres tirant cervessa sense parar,que fresqueta estava eh! Fep?

Començarem a trovar-nos en amics d’altres falles i a pegar el traguet de rigor en companya d’ells(cassalla per a variar) i a entorvar-nos cada cop més,ací comence a tindre lagunes de tot el que va passar.

Viatjet a las rejas,per no perdre la costum i quan menys en doní conter “a dinar”,qui jo??No tinc fam…..al final obligat per la meua dona vaig pegar cuatre cullerades d’una paella que damunt no valia res,amb tots els respetes per a la gent que perd el seu temps fent la paella per a que altres ens dediquem a beure i fer la mà per ahí.

Nosaltres acostumem a pendre café en el bar i quasi tots els anys alguna força estranya ens fa quedar-nos atrapats dins d’ell,ja sabeu : Penya “ELS RODABARS”.


La veritat es que enguany en montarem una gorda,anarem a “l’habana” al carrer Sequial i com podeu vore per les fotos ballarem i cantarem tot el que poguerem i més.
Fins i tot em vaig camviar la camiseta amb un faller de Cervantes estil jugador de futbol,ara me la te que tornar,eh Vicent??




Les obligacions familiars feren que allà les 18,00h ficarem final al nostre particular dia de paelles,altres amics que encara poden allargaren la festa fins entrada la matinada.

I el diumenge el Rallye,però no voldreu que vos ho conte tot hui conforme tinc el cap de rebolicat,no??

Demà més Portalers…….

Comentaris

rocio ha dit…
Fep en el bar encara dus la bufanda¡¡¡ en la calor que feia i tu amb ella. Jo crec que el dia que regaren tu no estabes, jajaja

I al Rodabars, que sempre esta ahí per a fer-nos la cronica, encara que sense titol jajajaja però molt ben ilustrada.

Al proxim any ja sabeu que teniu que quedar a les 10 per esmorçar a les 11, i vindre mes pronte a les paelles, que jo no vaig poder xarrar en Eva ni res¡¡¡

Es brometa. Besets¡¡¡
unrodabars ha dit…
Òndia el titol!!!!

Gracies Rocio....

no si no estem per a res...
Anònim ha dit…
amic fep! estaras be de la goleta no? i colli quina caloreta en la bufandeta! bueno com et vaig dir en ma casa tinc una gorra x a tu!
Amic fep ha dit…
Bon dia a totes i tots...

Gran article amic, i gran festa la que montarem!!!!!

El que fan unes cassaletes i un megafono dels morets, no? jajajajajajajaja

Rocio, te vaig dir que no perdria la bufanda, i aixi va ser, ahi hi han proves grafiques que ho mostren, la bufanda arriva a casa, i menys mal, perque en el que en feia mal la gola...

Si rojeta, estic molt be de la gola, gracies a la bufanda, un poc ronco, crec que vaig cantar un poquet... jejejejejejejeje

Ja arreplegare eixa gorra, me fara falta en falles per acompanyar a la bufanda...
San-vala ha dit…
Bon article = gran festival que el pegares i ens pegarem en les paelles...

QUE GARROFA MÉS MONUMENTAL, no se com encara t'enrecordes de coses perquè la que portaves era menina, jejejejejeje
Lidia ha dit…
Que ganes de que vinguen les paelles, nosaltres les tenim este dissabte, esperem que no ploga ni faja mal temps, ja que es un dia on et reunixes en totes les falles, i sempre van rondant les cassalletes...


www.fallacasadalonso.com
Anònim ha dit…
¿Rodabars jo també estava en el habana?jajajajajaja
unrodabars ha dit…
A lo vist en les fotos,NINOT!!!

i LA DONA BUSCANTE

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.