El Dissabte: "LES PAELLES"






Hola amics, ací estic per a parlar-vos de les Paelles, en algunes comisions les anomenen com a paelles del sindicat o del patrocinador que venia fent-ho els ultims anys, nosaltres com que no tenim ningun dia de paelles intern, sempre les hem anomenat simplement “les paelles”.

Els que coneixen tota la meua tarjectoria fallera saven que es un dia molt especial per a mi, ja que es el dia en que hem vaig donar a coneixer, el meu primer any de faller, ja ho he contat alguna vegada; “vaig acavar dalt de l’escenari tapat amb una bandera”.

Bo fora d’estes animaladas de joventut per a mi sempre s’ha caaracteritçat per ser el dia en el que es vivia certa “germanor” amb les altres falles,com saveu: tots junts al mateix recinte , desde ben mati compartint l’el.laboració del tipic plat valencia per excelencia, compartint tambe anecdotes amb altres fallers, alguna que altra botella de casalla, saludant amics d’altres falles,etc,etc.

Es també el primer dia de festa “gran”,el que sincerament tots marquem en el calendari com el dia que comencen les falles,en el que ja es respira ambient de falles i des de fa uns quans anys cap ací com el dia de l’estrena dels dissenys de les camisetes.


Curiós fenomen aquest de les camisetas,començà timidament a nivell intern en algunes falles amb les colles i penyes i hui en dia raro es la comissió que no en dissenya una col.lectiva per a anar uniformats tots en la mateixa.
De colors llamatius, amb llegendes gracioses,reivindicatives o simplement amb un dibuix en el que traure un somriure al que es queda mirant.


Nosaltres, si no em fallen els calculs i la memoria, enguany estrenarem la nostra octava camiseta i pareix l’altre dia.
Pareix ser que el disseny ha agradat a quasi tots, cosa que em plena de satisfacció perque com saveu m’encarregue jo d’ell, el que no ha quadrat a alguns homes per ahí, ha segut el color,pareix mentira xe,en ple segle XXI,je,je.

Fidels a la tradició d’estes coses no revetllarem ni el dibuix, ni el color de la mateixa,el dissabte A LLUIR-LA!!!

Bo amics este serà el meu ultim escrit d’esta setmana, desitjar-vos a tots que s’ho passeu d’allò més bé i a vore si tenim sort lluix el sol i ens ix bona la paella.

Ens veiem portalers....

Comentaris

Jonatan ha dit…
Molt bona la foto que t'has fet ja,ja,ja.
rocio ha dit…
Hola Rodabars, Fep i companyia¡¡¡ quant de temps¡
Que fort¡ He estat llegint l'article anterior i els seus comentaris, espere no ser atacada per comentar, jajajajaja

Pareix que no tenen masa clar la finalitat del blog,que es tindre contacte amb la gent d'altres comissions els 365 dies a l'any.

Referent al teu article puc deduir que el color de la samarreta es rosa o fucsi.... si es així em riure amb el Fep ( t'enrrecordes que va haber un malantes amb el colors de les samarretes d'Agermanats amb Eva, tu i jo)
San Karrega ha dit…
Rocio... 366 si es "Bisiesto"...

Je Rodabars, gràcies per lña foto, ja la tinc guardada a la meua biblioteca personal... jejejeje
Amic fep ha dit…
Rocio, benvinguda, estas a ta casa (encara que no sigues d'aquesta falla, i sigues de la Falla Xuquer).

Anem a riure-mos una bona estona en el tema de la samarreta, jajajajajajajajajajaja.

Que bo eixe mal entes, moltes vegades el recordem Eva i jo, jajajajajaja, com en vaig riure...
unrodabars ha dit…
Rocio: xicones amb gracia i saler com tu es el que volem per ací...

Maestro al menys no faig cara d'enamorat que es la teua obsesió...
San Karrega ha dit…
ULLLLTTTTIMMMM!!!...

Em ve al cap una pregunta transcendental...........


37,5... es calentura??!!!...

JAJAJAJAJAJAJAJA
Amic fep ha dit…
AMIC!!!! aixo si que es calentura!!!!! jajajajajajajajaja
rojuel ha dit…
Mare meua, com està el personal! Jajajaja, que passa últimament en els anònims? A Cervantes també hi ha un, poca feina que te la gent, que es dedica a buscar jaleo... ni cas.
Amic fep ha dit…
Buenas Rojuel, tambe eres molt ben vinguda a aquest blog, sempre que vullges pots comentar (Rojuel tambe es de la Falla Xuquer).
Anònim ha dit…
Ara que presentes,a tot el personal que entra a vore el blog?
Amic fep ha dit…
Si, si els conec, si... no vols?
Amic fep ha dit…
A mes anonim, no estic presentant-los, estic agraind-los que ens visiten...
San-vala ha dit…
Bona vesprada,

que bona ixa foto carinyet podries regalarme-la enmarcada per a la meua habitació...

Bon article amic expliques molt bè el que són les paelles. Nosaltres es dir la penya Ara Vinc encara que parega estrany i per tradició no estrenem la camisa en les paelles del Sindicat, sinó ho fem en les nostres paelles internes. Ho comente perquè es algò estrany...

Per cert esta any hi ha reedició de Sans...
Amic fep ha dit…
Bona vesprada San Vala (San Vala tambe es de la Falla Avinguda d'Espanya, al igual que San Karrega). Estas en ta casa, amic...
Amic fep ha dit…
Ja he sentit algo de les samarretes en tots els Sants de la penya, gran idea. Ja les vorem...
Anònim ha dit…
vona vesprada no se si dec clavarme pero me pareis de molt mal gust les paraules de pili la gorda i de la veu de la conciencia. si vosaltres no conegeu al amic fep per ejemple jo si i no soc de la vostra falla i tinc ademes el gust de coneixerlo jo sov de la avenguda de espaya i mai per mal que feren alguns de la meua falla ficaria res en el blog les coses se parlen en casa no en el carrer i si vosaltres donareu la cara a lo millor tambe vos coneixeriem encara que no tenim ningun interes perque la persona que fa eixos comentaris i no dona la cara MALO .Perdoneu els demes per este comentari pero al llechirlo hui no he pogut ferme el animo de no dir res. un beset
Lidia ha dit…
Que bones son les camisetes, nosaltres sempre ho pensem quant ja es massa tard, i mai hem fem, però fa molt de comboi anar tots els amics de falla en la mateixa camiseta.
Com ha eixit les condicions meteorològiques del dia de paelles?? espere que molt bé, eixe es el dia que t'ho passes molt bé, rodejat dels teus i dels de la resta de comissions.
Nosaltres teniem la Crida fallera, i ens va eixir de categoria el dia, la llàstima es que hui ha plogut i ens a fastidiat l'arreplegà.
El dissabte que ve, nosaltres les paelles!!!

www.fallacasadalonso.com

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.