MÉS NOTÍCIES...

Aquesta setmana el recull de notícies comença el divendres 7 de març, amb el ja tradicional Sopar de la Dona que es realitza al nostre cau, amb un menú d'allò més bo, que com no, cuinaren els nostres cuiners, amb un resultat inmillorable!!!!


El divendres 8 de març, era el torn de les Albaes, un acte molt especial i emotiu, que va omplir de música i cançons el nostre cau. A continuació, després de sopar, es va fer l'entrega de recompenses a membres de la nostra comissió.


El dissabte 9 de març arribà un dels moments més esperats, la Plantà de la nostra falla, una feina gens fàcil, que resolgueren molt bé els membres de la nostra comissió. També, durant tot el dia, els més menuts de la falla tingueren el seu dia amb jocs i unflables i ja a poqueta nit, es realitzà una altra "tradició" a la nostra falla, la Festa de la mistela i l'aladroc", i en acabar, gaudirem d'una bona torraeta de carn i per  baixar el sopar, acabarem la nit ballant a la discomòbil!


El diumenge 10, amb molt bon oratge, començarem amb un passacarrer pel veinat per a realitzar la Repartida de llibrets, en acabar de dinar, es realitzà l'entrega de brussonets als nous membres més xicotets de la nostra comissió. Per la vesprada, els més menuts realitzaren una cavalcada per la barriada amb tota mena de disfresses divertides, després, per a agafar forces,tingueren el berenar infantil amb l'entrega de recompenses i regalets.


Per últim, ahir dilluns, els nostres representants anaren a València a la gala d'entrega dels Premis dels llibrets de falla, a arreplegar el guardó otorgat a la nostra falla, concretament els 46é premi, molt contents pel lloc obtingut, enhorabona a l'equip del llibret!!!!








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.