Setmana gastronònica, plantà, dia del xiquet, entrega de brussonets i cavalcada per la barriada

Seguim amb les activitats falleres al nostre cau. El dijous amb motiu del dia internacional de la dona, alguns fallers cuinaren i serviren un sopar boníssim per a falleres de la nostra comissió, sopar, que pretén instaurar una nova tradició a la nostra falla.




El divendres començà la tradicional setmana gastronòmica, aquest primer dia l'encetaren com a cuiners Jordi Martínez i Pascual Ferrando amb un espectacular arròs amb llamàntol.


El dissabte va ser un dia molt complet, començà amb els preparatius de la plantà de la falla. Mentrestant els més menuts de la  del seu dia amb una despertà infantil, inflables i jocs al cau durant el dia. Al mateix temps es va celebrar, el campionat intern de parxís de la falla.





Ja a la nit, es realitzà la tradicional torraeta, amb la festa de la mistela i l'aladroc i un final de festa amb ball i discomòbil.
El diumenge, en acabar de dinar, es repartiren els bunyols i brussonets als nous portalerets, uns moments molt emotius compartits també per familiars dels menuts. Benviguts Arnau, Eric, Daniel, Ares i Inés!!




A continuació, els més menuts anàren a disfressar-se per a eixir a la cavalcada per la barriada. Al tornar, la Fallera Major Infantil, Marta Pina, va oferir un berenar per a tots els xiquets de la comissió.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.