Premis, paelles, repartida de llibrets i bunyols

3r premi al millor sainet!!
Aquest cap de setmana començà el divendres amb l'entrega de premis del concurs de sainets al Centre Cultural Bernat i Baldoví. La nostra comissió va aconseguir dos mencions especials: una menció especial a actor secundari per a Pascual Ferrando i una altra menció especial a actor principal per a Jorge Vayá. També la nostra falla va obtindre un tercer premi a la categoria de millor sainet amb "Nelo Bacora va a Nova York". Enhorabona equip del sainet, com sempre molt bona feina!!!!

Menció especial a actor principal: Jorge Vayá

                                                                                                                                                                        
Menció especial a actor secundari: Pascual Ferrando

El dissabte va ser el XXIX Concurs de Paelles que any rere any organitza la Junta Local Fallera de Sueca.Una festa que fomenta la germanor fallera entre les distintes comissions de Sueca, El Perelló i El Mareny de Barraquetes. Aquest any no ens enduguerem ningun premi, però gràcies als grans cuiners que tenim a la nostra falla, dinàrem d'allò més bé, si més no, com sempre ens tenen acostumats.


El diumenge pel matí començarem amb una cercavila per la barriada per a realitzar la tradicional "repartida de llibrets", on els més menuts de la nostra comissió posaren totes les seues ganes per a fer arribar el llibrets a tots els veïns de la nostra falla, cridant als timbres del veïnat, aquest any amb molta fortuna ja que el nombre de llibrets repartits va ser elevat! Gràcies al bon oratge que va fer, realitzarem un passacarrer on gaudirem del sol i la música de la nostra xaranga.




Per la vesprada ens reunirem una vegada més al Centre Cultural Bernat i Baldoví, on la nostra comissió estava de doble enhorabona, per una banda, la comissió tant infantil com la major, rebia el BUNYOL COL·LECTIU D'OR I BRILLANTS AMB FULLES DE LLORER, degut als 45 anys que enguany compleix la nostra falla.





I per altra banda, la nostra fallera Manola Sánchez, rebia també el BUNYOL D'OR I BRILLANTS AMB FULLES DE LLORER, per dedicar part de la seua vida a les falles i en concret a la nostra comissió. Un reconeixement molt merescut, ja que Manola es desviu per la nostra falla i sempre està disposada a treballar i a tirar una maneta on faça falta. Enhorabona Manola!!!!!


Comentaris

Unknown ha dit…
Enhorabuena por la representacion. Soy Josr Vicente Marco uno de los autores del sainete, y me ha encantado como lo habeis llevado a escena.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.