RESUM REUNIÓ DIA 19- ABRIL


  • En la reunió de la setmana passada, es va aprovar per votació l'increment de la quota, que serà de 30 cèntims per setmana cada faller, açò repercuteix en un increment de 15 euros a l'any més, i desgloçat per setmanes la quota final és de 5.70€.

  • Recordar-vos que aquesta setmana la reunió serà divendres com sempre.

  • També informar-vos de que la nostra falla ja té "xaranga" i monument faller; tot decidit en la reunió per votació.

Comentaris

Amic fep ha dit…
Votacio... si, votacio, rara, tambe, al fi i al cap es decissio de la falla. Personalment, trobe que hi han altres solucions, pero, la majoria guanya, pagarem el increment i a gaudir de la festa.
Enhorabona al artiste faller i sort a la xaranga, doncs en eixe teme, pense que som una falla... com diria, un poc "complicada"???
Amic fep ha dit…
Jefa!!!!!!!! comentem, comentem... eswtic cumplint????!!!!!
Jonatan ha dit…
De categoria ja tenim xaranga i artiste faller.
Pau ha dit…
Ací falles a una reunió sorpresa i et perds totes les votacions :(. Així queda clar com es guanyen les votacions... en fi... Com no vaig estar en la reunió poca cosa més puc afegir.
Lucina ha dit…
Reunió sorpresa?????a part que es digué el divendres dia 15 a la reunió, des del dia 16 dissabte estava posat ací al blog que la reunió seria el dimarts degut a la setmana santa i a més, Lucia posà un recordatori al facebook el mateix dia 19, així que qui no s'enterà és pq no volgué o no va encendre l'ordinador en 4 dies....
Pau ha dit…
Discrepe Lucina, el divendres 15 amb tot l'enrenou no es va aclarir quin dia seria la propera reunió. I jo no estava tan lluny dels que segurament posaren la data.
Respecte al blog quan jo vaig veure l'entrada sols posava la junta, res de data de reunió. Però no ho puc demostrar, perque ha sigut editat amb posterioritat i sols es conserva la data de creació. El recordatori del Facebook l'he vist ara :S.

Per cert, molt bona la matisació de que s'ha decidit tot per votació, jejeje.
Lucina ha dit…
Jo m'enterí el divendres del dia de la reunió, després si mires més avall està l'entrada del resum de la reunió del dia 15 on abans de la junta posa el dia de la reunió i no l'he modificat des del dia que ho posí. L'únic que editava era la separació de les líneas al posar la junta, que com veuràs, no ho vaig poder resoldre i s'ha quedat molt separat, però el contingut ha estat sempre el mateix, digues tu el que digues.
A part que des del mateix dia, el dissabte 16, a l'última hora estava posat el dia de la reunió i el recordatori de pagar el cartró, això tampoc ho veieres? Sinò veus les coses, és cosa teua....
Pau ha dit…
A la pròxima aniré a l'oculista abans, no siga cosa que a banda de sord estiga també curt de vista. L'edat no perdona ains...

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.