Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.

Hola portalers i portaleres, voldria fer un xicotet resum de lo que han segut les millors falles de tota la meua vida, però es impossible perquè han segut tantes coses en tan poquets dies que de segur que me deixaria algo. Vosaltres haveu estat en mi, al meu costat i sou partícips a mes de protagonistes del meu millor any faller, així que cada dia, cada acte, cada moment que haveu cridat per mi, cada aplaudiment que m’haveu dedicat, cada abras que m’haveu pegat, es millor que qualsevol paraula...
Lo que si que voldria es agrair a les persones que han fet possible que tot eixira com ha eixit.

Als fallers i falleres: Gracies per estar en mi en tot moment, gracies per tindre sempre una paraula bonica, gracies per acompanyar-me en cada acte, gracies per cada sorpresa i per cada moment. Sou sense dubte la millor falla de sueca.

A Paco: Gracies per estar sempre al meu costat, gracies per tindre un mocadoret per a mi quant en queia una llagrimeta, gracies per les falles que em viscut junts.

A Carles i Aitana: Gracies per ser com sou, gracies per haver segut els millors companys de reinat que una fallera pot tindre.

A les famílies de Carles i Aitana: Gracies per el bon rollo que hem tingut durant tot el any.

A Sales i Vero: Gracies per ser les meues presentadores, jo se el esforç que haveu tingut que fer per estar ahí dalt, i gracies per tot el que haveu fet per mi en estos dies.

A Victoret: Gracies per tots els menjarets que ens has preparat.

A Ernesto, David i Encarni: Gracies per tindre eixes taules sempre apunt quant la falla venia a per mi.

A Carmina: Gracies per eixes paraules inoblidables del dia de la presentació, sempre les portaré al meu cor i gracies per cada moment que em viscut juntes.

Als meus amics: Gracies per estar en mi en tot moment.

A la meua familia: Gracies per tot.

A Jose, Gracies per tot el any que mas fet viure, gracies per fer que poguera viure esta experiència, gracies per fer realitat el meu somni, gracies per tindre la paciència que has tingut en mols moments, gracies per cada acte que has preparat per a mi, gracies per les paraules del dia de la presentació que cada volta que pense en elles en cau una llagrimeta, gracies per estar al meu costat tots estos dies, i aixina podria estar eternament. En definitiva gracies per ser el meu home. Sols me queda dirvos que ha segut un honor poder ser la vostra representant i que intentaré viure intensament cada moment que me queda com a Fallera Major.

Gracies a tots.

  • Article escrit per Eva Martínez.

Comentaris

Nelo ha dit…
Bravo. Diuen que és de ben parits ser agraïts. Els teus pares feren, per tant, un bon treball. Però segur que tota la gent que t'ha ajudat ho ha fet perquè ho mereixes. I ho agraïxes, clar. M'alegre per tu.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....