COMENCEM AMB ELS ANIVERSARIS DE FEBRER!!!!!

Hui és el torn del nostre amic...........................JONATAN, també conegut en la falla per el POLL!!!!!!

És faller de la nostra comissió des de fa mols anys, quan encara era un adolescent.Va vidre del poble veí (Sollana) i encara que en principi no coneguera a casi ningú, de seguida començà a fer bones amistats, tan bones, que hui en dia una de les seues millors quadrilles de amics, és la de la falla.

Ell va ser un dels pioners en formar la pàgina web de la falla, el blog......,junt a altres fallers i ara tenim que agraïr-li que en aquell moment ho feren, perquè sinò hui per hui no estariem ací.


L'hem vist treballant al cau, ajudant a fer decorats, en els passacarrers, montant la falla, però sobretot a les nits de cau, on l'hem vist disfrutar, ballant, disfressat i fent algun brometa que altra, en fi, un fester a més no poder.


De part de tota la comissió i des d'ací volem desitjar-te que passes un feliç aniversari i que et facen molts, molts regalets.


MOLTES FELICITATS JONATAN!!!!!!

Comentaris

Jonatan ha dit…
Moltes, moltes, moltes gracies. M'alegra molt que hagueu dedicat part del vostre temps per felicitar-me i vos felicite perque esteu fent una bona llavor amb la web i es d'agrair que hi haja tent com vosaltres.
Moltes gracies i un abraç.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.