RESUM REUNIÓ DIA 14/01/2011

  • Tots aquells que vulguen anar als Fallers d'Honor que es cel·lebrarà a la sala Marina de Polinyà el dia 19 de Febrer, que es posen en contacte amb Ximo Vernia i Juanjo Lopez que seran els encarregats d'apuntar tant als fallers que vagen al sopar i també tots aquells que vulguen anar en autobús, el preu del bus serà de 5€ per persona.
  • El dijous i divendres d'aquesta setmana estaran al cau de 18:30 - 20:00 hores i desprès de la reunió, per poder apuntar a tots els xiquets que vulguen pertanyer a la nostra comissió per a l'exercici 2011.
  • Demà dimarts dia 18 és la mostra de playbacks de la nostra falla tots aquells que puguen i vulguen ajudar, desprès de dinar que acudisquen al cau i a partir de les 18:00 h al Bernat i Baldoví per ajudar montar decorats i altres feines. Tota ajuda és bona!!!!!!
  • El proper dia 23 a les 19.30 hores s'anirà a casa de la Fallera Major Infantil, AITANA,per a fer-li la entrega del cartell com a: FALLERA MAJOR INFANTIL DE LA FALLA DEL PORTAL 2011.
  • I el dia 30 a les 19.30 hores també, anirem a casa de la Fallera Major, EVA,per a fer-li la entrega del cartell com a:FALLERA MAJOR DE LA FALLA DEL PORTAL 2011.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.