Samarretes 2010

Hola amics.....

Ja feia temps que no em pasava a escriure res per aci, la veritat es que he anat prou afaenat i tambe, sincerament, quan es perd el costum costa molt tornar a enganxar, en fi coses que pasen.

El motiu de tornar amb tots vosaltres es informar de que ja tinc un disseny definitiu per a les samarretes d'enguany i aquest proper divendres a la reunio decidirem el color i podreu anar apuntant-se. Com ja sabeu es convenient no adormir-se en estes coses, que despres ens agafa el bou i volem tindre-les per a la estrena oficial el dia de les paelles del sindicat.

Enguany a mes d'encarregar-me de fer el disseny de les samarretes, tambe sere jo l'encarregat de apuntar-vos per a triar talles i ficar-vos el nom que desitjeu, aixi que ja sabeu a partir d'aquest proper divendres 22 de Gener comencem amb les samarretes.

Per el moment nomes podreu apuntar-vos divendres a les reunions i diumenges al cau, que es quan jo estare per alli i durant la propera setmana vos dire una fetxa llimit per a agafar encomandes, aixi que aneu passant la veu a la gent que conegau.

Vos espere a partir d'aquest divendres....

Adeu!!!

P.D Perdoneu les faltes d'ortografia pero no em funciona be el teclat.....

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Rumurologia varia...

Molt al meu pesar....