Crisis de feina...

Hola amics...

Ja fa temps,molt de temps, que devia haver ficat alguna coseta per ací.
M'ha segut impossible,bò açò sincerament es mentida però massa temps no tinc.Unim açò amb que a l'estiu la cosa es ralentitça un poquet més al món faller i ens dona un blog trist i sense cap entrada destacable.

He pensat en tornar a escriure-vos,més que res per a dir-vos que tinc el ferme proposit de seguir endavant amb açò,que no he bandonat "el barco".

Sempre hem intentat per activa i per pasiva fer-vos particips del blog,intentar animar-vos per a que col.laborareu,ja que d'aquesta manera tot seria més facil.
fotos, anècdotes,històries....ganes de comunicar-nos, de contar eixe moment que mai borraràs de les falles pasades,eixes il.lusions.....

Al cap i a la fi ens sentim repetitius,no enganxem a la gent i jo crec que ho hem intentat però no vos aburriré més amb lo mateix de sempre,crec que està de més tornar a ficar el meu mail,si el voleu està més a baix en la meua ultima entrada.
Donar les gràcies a Jonatan per anar actualitzan ,amb el que ha pogut este temps que jo he estat desaparegut.

El dissabte tenim festeta....preparem paper i boli camera de fotos,ganes de festa e intentarem fer una crònica per a tornar a escriure en força i amb contingut.

En altre ordre de coses....imagine que sabreu que AGERMANATS 2009 està en marxa,que ja hem començat amb la venda de tickets i que enguany camviem un poquet el contingut de la festa.
Aquest any i gracies a la col.laboració de l'ajuntament estem dins de les festes de Sueca.Una cosa positiva al primer colp de vista,en setembre no fa fred(al menys no el mateix que patirem en Octubre l'any passat)

Vos deia que camviem el contingut de la festa,està divida en dos dies consecutius 11 i 12 de setembre.El primer tindrem la típica cercavila i el soparet,focs d'artifici i per a acavar l'orquesta.
El dia seguent tindrem els jocs infantils,globotà i enguany per fer més festeta,acavarem amb una paella gegant i una discomòbil amb festa de la espuma (ai mare).

El preu del ticket es de tan sols 20€,per a tot el que oferim i com diria un gran amic meu: BARATO!!
Cap la posibilitat de acudir només al dia 12 però eixe ticket només es podrà adquirir el mateix dia 12 sempre que queden places disponibles.
Si estas pensant en vindre compra ja el teu ticket i facilita'ns un poquet les coses.

Bò un fum d temps sense escriure i ja degueu d'estar dormint del rotllo que vos he pegat,que voleu soc persianer.

Fins prompte portalers!!!!

Comentaris

rocio ha dit…
i toldero, tot enrollable¡¡¡ molt ben explicat

Que seu paseu molt be a la festa i desitjar-li a Jessica que comense a disfrutar el seu regnat, igualment per a Paula.

Nosaltres tambè tenim mitja festeta amb soparet i discomovil per celelbrar el San Joan, aixì que festa tenim per mes d'un canto de Sueca.
Cris ha dit…
Ie rodabars, com va tot????
Al disabte festeta portalers, ja tenim ahí el nomenament quasi totes les falles, el de les nostres falleres majors és el dissabte dia 4, i tenim unes ganes... imagine que com vosaltres.
Que disfruteu molt el dissabte, especialment Jessica i Paula que ara comença un any especial.
Per altre costat, en la quantitat de portalers que sou, ja podrieu tirar-li una maneta al rodabars en el blog que si no pareix que esta mort, com diu l´anònim de l´article anterior. Estes coses s´han de fer entre tots.
Rodabars, per al teu amic, tot és BARATO, no sols el tiket d´agermants, jejeje

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.