Que hay de nuevo viejo???

Hola,hola....

Ja estic ací de nou,m'ha costat enganxar-me però promet que d'ara en davant intentaré estar per ací amb tots vosaltres.
Després de falles m'he agafat unes setmanetes sabatiques,no ha segut premeditat,culpa de estar massa afaenat i de les festes de Pascua.

Que contar-vos??

El divendres vaig estar per la reunió,llegiren el presupost per a l'exercici d'enguany i varem tindre un torn de pregs i preguntes prou animat,ferem falla i a mi la veritat em va omplir anar a la reunió,de vegades vaig i em dona la sensació que havera tret més profit quedant-me en casa però este divendres ens varem sentir fallers 100%.

Volia comentar-vos que enguany volem fer llibret,ja saveu que l'any passat per unes causes i per altres no en ferem i enguany alguns fallers i falleres, ens hem compromés a dur-lo a termini.

Aixi que tots aquells que estigau interessats en col.laborar, vos informe que el proper divendres 8 de maig a les 20:30H ens reunirem al casal per a començar a donar-li forma i a aportar idees.


En altre ordre de coses: Agermanats 2009 està en marxa,ja tenim una data concreta 11 i 12 de setembre,enguany gràcies a la col.laboració de l'ajuntament ,dins de les festes de Sueca.
Ja anirem informant-vos puntualment de les coses que anem tancant,de moment vos avance que camvia el format a 2 dies consecutius.Farem divendres de festa amb el passacarrer,sopar i l'orquesta per la nit i al dia següent els jocs infantils i segurament acavarem amb un "gran" dinar.
Ja hem començat amb la recerca de col.laboradors i patrocinadors,aixi que si podeu o conegueu a algú que puga,ja saveu fiqueu-se en contacte amb la organització.....

http://agermanats.blogspot.com/

Més coses....enguany tenim una baixa notable al nostre blog,el nostre amic Fep ha decidit deixar pás a gent nova que duga endavant esta tasca,des d'aci donar-li les gràcies 'per la seua col.laboració en este any llarg que duguem de vida,espere que no s'oblide de nosaltres i ens seguixca llegint i fent-nos algun comentari per a animar als seus antics companys.
Com sempre si algú te alguna coseta que contar-nos,em podeu envair qualsevol cosa al meu mail:

rodabars@hotmail.com


Açò es tot amics,ens veiem portalers!!!!

Comentaris

Cris ha dit…
Hola, hola. Com va això???
Quanta raó tens rodabars,a mí també hem pasa això de que hi han vegades que hem quedaria a casa. M´alegre de que tinguereu bon rollet en la reunió, nosaltres una vegada més erem els de sempre.
Amic fep ha dit…
Baixa si, notable... no. On hi ha una persona hi ha un altra, aixi que, ANIM i MOLTA SORT!!!!!
Anònim ha dit…
¡¡¡ rodabars & co ¡¡¡
comencem altre anyet.

Jo espere continuar amb la mateixa seguida que l'any passat amb alguna que altra col.laboracio pel blog. Aixi que amb brevetat tindreu una publicació meua

Fep, comentar, si que comentaras. o ¿tampoc?. ¿qui posarà ordre al blog quan es tracten temes enfrontats? jejeje.

Be ens veiem pel blog.

¡¡¡¡ Rodabars apunta que tinc una propaganda ¡¡¡¡¡
Aeu i bona nit
JB.
Jonatan ha dit…
Molt be JB ja saps tu i tots els que vuiguen que poden participar al blog i espere que el nostre amic Fep també s'anime i ens escriga alguna que altra coseta, espere que s'animeu tots a participar ja que aço es duu endavant gracies a tots.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.