PROCLAMACIO FALLERES 2009





Amics, fallers i falleres

Anem, en unes quants paràgrafs, a fer la crònica de la proclamació de les falleres majors del portal i del president infantil per al 2009.

Sense obviar que, familiars i fallers, començarem realment el divendres per la nit parant taules, distribuint el lloc, adonant-nos que ens faltaven 50 caires, fent càbales de com clavar a tant de faller i convidat dins del cau. Açò va ser divendres. Dissabte pel mati es decoraren les taules. L’ajuntament ens deixà les cadires que ens faltaven. Posarem la beguda a refredar i deixarem tot mes o menys emballestat.

Al cau s’havia quedat a les 20:00h per anar a arreplegar a les fallers major Paula i Sílvia. Un grup de fallers, encapçalats per el president, es dirigiren cap a la casa dels seus pares, Javier i Tere. Una vegada arreplegades les falleres majors, la comitiva es va dirigir a ca Andrea, fallera major de l’any vinent. Allí els pares, Jose i Sonia, amb familiars i amics, van rebre a la comitiva. Tots junts es dirigiren a ca Maria, on Toni i Dolors, al igual que les altres cases, els esperaven en companyia de familiars i amics. Des d’ací tots junts cap al casal.

El sopar estava previst per a les 22:00. Entre la recepció de tot el mon, que se sentaren, i que arribà el sopar, començarem a menjar cap a les 22:30 h. De sopar hi hagué pollastre, tortilles de quereilles, pernil i formatge, croquetes, tomaqueta fregida, ensaladilla, .... i si m’he deixat algun plat digueu-ho als comentaris.

Desprès de sopar es celebrà l’acte de proclamació. Primerament Jorge va llegir l’acta i va dedicar unes paraules a les fallers majors, Paula i Silvia. Seguidament Escarlata va fer un enaltiment de les falles, falleres i proclamació i donà la paraula a dos amigues de William, que li varen dedicar unes paraules plenes de sentiment i sensibilitat. Seguidament Andrea va ser proclamada fallera major per a l’any 2009 i la seua cosina Maria li dedica un discurs molt impressionant, tant per les paraules com per la locució de una xiqueta tant menuda.. Per últim va ser proclamada Maria com a fallera major per a l’any 2009. Paula Grau, amiga de des de menudes, li va fer una emotiva lloança.

Com a cloenda de la proclamació Maria i William varen dedicar unes paraules amb molt de sentiment als seus familiars, als fallers i als amics. Andrea va fer un immens somriure als seus pares, iaiaos, tios i ties, i ja no li va fer falta parlar.

No fa falta dir que tot açò es va regar amb plors per part de les tres famílies i amics, i com no, de les falleres proclamades.
S’acabà el sopar i a llevar taules i fer lloc per a la discomovil.

El ball el va obrir Maria i Paco amb un “pasodoble”.

I barra lliure. Ballar i beure fins les 3:00h. Del ball millor que ho comenteu vosaltres, tal volta degut, sobre tot, al fum del cau, o al exces de copes, la memòria la tinc emboirada. Deu de ser per l’exces de fum al cau.
Adeu

Comentaris

Amic fep ha dit…
Bon dia a tots, per fi!!!! la cronica de la Proclamacio.

No ha eixit avans perque els webmaster del blog no estavem, teniem altres compromisos, i per lo tant, demanarem l'ajuda dels que si estaveu alli.

Pareix ser que la festa va ser bona, perque la cronica ha eixit dijous... heu tardat en recuperar la memoria...

En fi, enhorabona a Maria, Andrea i William. Enhorabona a les respectives families i comunicar-los, que almenys jo, esta festa me la he apuntat en l'agendra i la cobrare en la proxima, aixi que, per a mi, sera doble!!!!
Anònim ha dit…
Les fotos no es veuen molt be, en pujareu més de este meravellós acte?
Amic fep ha dit…
... Si els que tenen fotos del meravellos acte es dignen a pasar-les, si, perque no?
Anònim ha dit…
Bon dia

Estem fent un recull de fotos per a pujarles demà o el cap de setmana.
La qualitat de les fotos no es masa optima, ja ho se. Be les deixarem al picassa i escolliu.
adeu
K.
Anònim ha dit…
Per favor podrieu dir-me el nom i cognoms de la fallera major infantil?
Anònim ha dit…
dis-me com puc parlar amb tu en privat. gràcies.
Cris ha dit…
Ja es pot vore que disfrutareu amuntó el dissabte, i en la cara de les dos Falleres Majors es trasmet l´alegria que es tenien.

Enhorabona a la Fallera Major i família i com no a Andrea, a Sonia i a Jose, que paseu un bon any, això ja està ahí.
Anònim ha dit…
I tant que disfrutaren!
Enhorabona a tots!!!
Ens ho pasarem super bé, va ser una d'eixes nits que tardarem en oblidar, més que res perqué algú la duia gran eh?!jajaja
Moltes felicitats i a disfrutar d'aquest any!
unrodabars ha dit…
Enhorabona a les falleres majors i presidents d'enguany...

Una llastima,no poder estar,la proclamació es un acte molt emotiu i m'agrada viure'l per la crònica es veu que va quedar d'allò més be.

Per fi algú s'ha dignat a escriure,lo que se li deu d'haver oblidat signar,la proxima vegada estaria be més que res per a felicitar-te per l'escrit,gracies per la col.laboració en el teu blog!!
Anònim ha dit…
En primer lloc agrair a tots els fallers i falleres que m´acompanyaren el dissabte, ja que el casal estaba que no cabia ni una agulla i aixo es molt gratificant, despres als meus familiars agrair-los el suport al llarg de tota la semana i x la nit del dissabte i com no a Escarlata i a la meua amiga Paula x l´acte tan bonico que em feren,la veritat va ser molt emotiu i eu pasarem molt be!!!!
Del ball no menrecorde masa xo.....
Fins la proxima,un beset.
Anònim ha dit…
moltes felicitats a Maria, Andrea i William. aquest any será inolvidable per a vosaltres i entre tots anem a fer q s´ho passeu d'allo més bé. disfruteu del vostre regnat xq açó només es el principi.

Per cert la proclamació va ser molt emotiva.

yasmina.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.