JA ESTEM DE CELEBRACIÓ


Ahir vàrem començar, a casa, la celebració de la proclamació de la fallera major de la nostra falla per al 2009, Maria.

Ens vàrem reunir tota la família a sopar. Ens ajuntàrem els pares, tios i ties, germans, cunyades, nebodes i nebot, cosins, novio i iaia, de Maria.

Li vàrem fer la nostra “proclamació familiar”, amb regals, flors, rises, alegries, sorpresa, i ella ens correspongué, com no, amb alguna llagrimeta. Li vàrem dedicar unes paraules, un poema llegit per el tio Soriano, padrí de Maria, i un text llegit per mi, de part de tota la família.

Tota aquesta introducció serveix per a comunicar-vos que el proper dissabte 15 de novembre celebrarem la proclamació de Maria, com a fallera Major, Andrea, Fallera major infantil, i William, com a president infantil, del 2009.

Açò també serveix per a demostrar-vos i demostrar-li, a Maria, lo contents que estem tots a casa. La veritat es que duguem ja varies setmanes que el tema mes recurrent es la proclamació de la “xica”. De part de la nostra família, volem dir-vos, a tota la comissió del portal, que vos esperem el dissabte, tant a casa, quant vingueu a arreplegar-la, com desprès al sopar i al ball, i que esperem que s’ho passeu també com nosaltres.

Aprofite per a donar-los públicament l’enhorabona a Maria, Andrea i william i a les seues famílies, i al nostre president Francisco Lopez.

J. Blai

Comentaris

Amic fep ha dit…
Enhorabona a Maria, Andre, William, i com no a Paco.

El dia de la Proclamacio es un dia molt important en aquest any faller, sobre tot per a vosaltres, ja que oficialment a ulls de tots els components de la vostra comissio, sereu proclamades com a proximes representants, a l'espera del gran dia de la Presentacio.

Gaudiu del dia el maxim que pogau, deixeu fer, que de segur tindreu moltes sorpreses i moments molts agradables.

A les families de les Falleres i Presidents... prepareu-se que comencen les festes!!!!!

ENHORABONA A TOTS!!!!!! En nom de Jose, Eva i Lluna
Anònim ha dit…
Gracies Jose blas x escriure el article al blog de la falla!!! també 1001 gracies a tu i a la resta de la familia x la sorpresa de air i x el suport al llarg de la setmana, estic sux contenta i en moltes ganes de que aplegue el dissabte que espere que tots eu pasem molt be i disfrutar de la nit en tots els fallers,falleres, amics i familiars que em vuiguen acompanyar!!!
Vuic agrair especialment el suport de la meua amiga Paula que al llarg de la setmana a estat aguantanme el nervios be via telefonica o en persona,x a tu paula 1000 besos!
Fins al dissabte.
Anònim ha dit…
Maria, per a aixó estem les amigues!!!
Jo també vuic agrairte la confiansa que estas tinguent en mi, perqué grácies a tu estic visguent les falles com si anara a ser jo la fallera major. Estic super ilusionada i tinc un comboi da por!

PD: Ara feste tiletes que al dissabte ja hens farem casalletes!!jajaja
Cris ha dit…
Enhorabona a les dos i que paseu un bon dia, espere que paseu un any inoblidable, que pugau recordar per a tota la vida amb molta il.lusió.
Ja estan ahí les falles.
unrodabars ha dit…
Enhorabona a Maria,Andrea i William,espere que el dissabte comence a ser realitat per a vosaltres el somni de qualsevol faller/a representar la seua comissió.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.