1 any a la red


Avui 11 de novembre, apareixia el any passat el primer article en un blog que es deia Falla el Portal.

Aquest blog fou creat, en un principi, paralel a una pagina web que ja teniem, la qual, els usuaris de la meteixa deien que era massa dificil de manejar i que no permitia el expresar opinions i participar en escriure coses d'una manera rapida i sencilla. A partir d'ahi es crea el blog...

Un any, en que si mireu l'historic, aneu a trobar bones colaboracions, bons articles que parlen de Falla, bons articles que parlen de festes, gent que hem felicitat desde aci, pero... no aneu a trobar eixa participacio que es demanaba desde que canviarem el format de web a blog...

No aneu a vore molts comentaris de gent fallera de la nostra comissio, sino, els de sempre. No aneu a vore articles que no siguen del Fep, del Rodabars, de Josep Blai..., on esta la gent? Tant costa ficar un "Hola!!!"

Aso es va crear per a tots nosaltres, per a que tots poguem estar informats, actualitzats i participar en les nostres inquietuts falleres, pero... aquest any passat, ha sigut aixi a un 25%.

Jo, se el que vaig a demanar al bufar el siri, i aixo depen de tu, t'espere!!

MOLTES FELICITATS BLOG DE LA FALLA EL PORTAL.

Comentaris

unrodabars ha dit…
Moltes felicitats al "nostre" blog...

Espere que algun dia no molt llunyà tingam eixe espirit,eixe orgull de falla que hem intentat promoure des d'aci....

No es pregunteu perque no hem fet un article de Halloween,la resposta es el "desencant".

Jo també se que vaig a demanar quan bufe el ciri....
Amic fep ha dit…
Bon dia amic, apoyo del 100% a les teues paraules...
karla ha dit…
Enhorabona bloggers del Portal!Ja un anyet per el ciber espai!UN BRINDIS VIRTUAL!JEJE...

Salutacions desde la Ronda!
Cris ha dit…
Hola amics de la Falla del Portal, que no decaiguen els ànims. És difícil, crec que açò és més del mateix, sempre són els mateixos per a tot. Encara que per entrar a la web de la falla i ficar un hola com diu fep, no hi ha que fer massa esforç.
Hem conegueu i sabeu que sóc fallera de cervantes, i vos vaig a dir que no pasa un dia sense que entre a la web de la meua falla, i encara que siga una "xorrà" ràpida,
és una necesitat fer un comentari al menys. A més pense que ens ha unit un poc més a tots els que col.laborem, no hi ha dia que entrem al cau i no ´tingam un tema de conversació d´algo que ha passat a la web.
Probeu-ho és bonic tindre relación on line en la gent, jejeje. Encara que sols siga per a dir alguna "xorrà". No s´arrepentireu.
MOLTES FELICITATS AL BLOG I A TOTS EL COL.LABORADORS DE LA WEB DE LA FALLA EL PORTAL"
Jonatan ha dit…
Be sols felicitar a tota la gent que participa i visita la web, i anim als blogguers oficials, que no decaiga la cosa.
Gemmeta ha dit…
Bon dia amics!!
La meua Enhorabona per el primer aniversari Blogger.
Portar un blog, no es facil, es feina, pero una feina, que les persones que la fan, la fan agust, la fan per la falla, i a tots ens agrada vore despres d'un article els comentaris i opinions de la resta dels ciberfallers i al mateix temps ens motiva per continuar amb el blog.
Vinga, molts anims per a tots i que el RULO NO PARE...

Un Abraç.
rocio ha dit…
Moltes felicitats en el vostre 1ª aniversari, en especial als nostres agermanadets o cyber-yonkis Rodabars i Fep, que son els que mes menejen el blog.

M'unix a les pareules de Cris i Gemmeta, es feina costosa però gratificant, esperem que l'anim puje i la participacio de la resta dels portalers augmente,
i com diria San-Vala, que el RULO NO PARE¡¡¡
maretta ha dit…
bon dia, moltes felicitats al primer anyet del bloguer del portal, felicitats als fundaors, i no es desanimeu, ja voreu com poc a poc la gent de la vostra comisió entra i comenta, sols hi ha que motivar-los.
Desegur que entra mes gent de la q es penseu pero a lomillor no s'atrevix a comentar.
Jo si que entre per vore quin article heu publicat.

MOLTS ANIMS, A DURAR MOLTS ANYS MES I ENHORABONA!!!!
Anònim ha dit…
... els usuaris de la meteixa deien que era massa dificil de manejar i que no permitia el expresar opinions i participar en escriure coses d'una manera rapida i sencilla...

Ais mare... el que hi ha que sentir...

Espere que aquest nou projecte que ja porta un any no caiga en la mateixa rutina que l'anterior. A tots els que de quan en quan escriviu no pareu! Anims i felicitats ;)
Anònim ha dit…
moltes felicitats al blog de la falla el portal, ya voreu com la gent poc a poc se animara a escriure, hui tots estem molt ocupats pero de segur que sempre hia un moment per a visitarvos.Un beset per a tots.
David ha dit…
Moltes felicitats per a tota la gent que fa i participa en este blog del portal en el seu primer aniversari i que en vingen molts mes per seguir en la labor de informar al mon faller.

www.falladelmercat.net
Anònim ha dit…
ei moltes felicitats a tots els que entreu i participeu. En un any hi han molts textos publicats i mes per publicar.
Aquest dissapte ja tenim la proclamacio, supose que començarà l'escalfor fallera i el blog es dinamitzarà una miqueta mes.
Ho intentarem
Fep i unrodabars enhorabona.
J Blai
Xuso ha dit…
Moltes felicitats als que heu fet possible complir un anyet amb el blog en marxa...

Els que mantenim un blog sabem la dificultat que comporta i el treball que dona. Però en este any s'han escrit articles molt interesants en este blog.

A tots ens agrada que quan fem un article ens publiquen algun comentari, encara que siguen xorradetes, però fa que es mantinga la il·lusió i que el blog estiga viu.

Poc a poc continuarà cresquent el blog i més ara que anem cara a falles.

Enhorabona amics, especialment al fep i al rodabars!!!!
rojuel ha dit…
Moltissimes felicitats al blog en el seu primer aniversari!!

És cert que mantenir un blog és una feina tediosa, però a la fi resulta gratificant si la gent participa. Jo crec que els comentaris, les visites, són el que manté viu el blog. No tindria massa sentit escriure si ningú llig...

No es preocupeu, de segur que aquesta "mala ratxa" passa, especialment ara que comencen els "actes fallerils"

Per molts anys!!
Anònim ha dit…
FELICITATS A TOTS!!!
Continueu així, en ànims, no els pergau mai, que encara que ningú vos ho agraixca personalment ací al blog, vos puc asegurar que feu una feina molt bona i que tots vos ho agraïm molt!
San-vala ha dit…
En retràs però a felicitar que es el que toca. Moltes felicitats i colló ja fa un any, com pasa el temps...

Com digueu portar un blog es molt pesat, però que nos quiten lo balao i lo gratificant que es i els moments de falla que el fa viure i com el fa desconectar de la monotonia de la feina...

Només per això val la pena seguir en aquest projecte. Ànims amics, això si un poc de participació més ja que sinó arriva un moment que creus que estas boig parlant sol cara l'ordenata...
Cris ha dit…
Hola fallers del portal, com estan els webmasters i els bloggers d´aquesta web.
Teniu una festeta ahí a la vista eh!!!! Ximo a vore si esta vegada tens als nanos 100%, que les dos últimes vegades que he estat de festa a la teua falla, tú no has estat.
Lidia ha dit…
Moltes felicitats per l'aniversari del vostre blog, nosaltres també fa un mes ferem el primer aniversari, i com bé diuen en aquest article, també ens passa el mateix, la participació de la gent de la meua comissió es mínima, es més nombrosa la participació de la resta de fallers.

Bon treball, continueu així, sempre hi ha gent que vos dona l'enhorabona i gent que vos critica, gent que anima aquest treball i gent que el rebutja, pero qui porte este blog si ho fa agust, no deixarà de fer-ho mai.

Moltes felicitats des de la Falla Casa d'Alonso d'Oliva!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.