TORNEM A SER CAMPIONES ! *

Sols llegint el títol ja es podeu imaginar el que vaig a contar-vos, i es que amb les falleres del Portal, per segón any consecutiu, no ha pogut ninguna falla. Som les campiones del Futbet Femení!!!

La veritat siga dita, començarem el campionat amb poques esperances ja que quedarem cuartes en basket i en els primers partits de futbet anavem justetes d’equip, però gracies a les més valentes aconseguirem la victòria.

Açí estem totes les que “d’una manera o d’un altra” jugarem, per cert, falta Sonia que no va eixir en la foto perqué no va poder asistir a l’últim partit, però volem dir-li que si ella no haguera estat en els primers no seriem campiones.


Abans he dit “d’una manera o d’un altra” perqué tenim dos guajes en la falla, Lara i Ada, que han pogut demostrar que són unes grans golejadores. Però la feina no ha estat tota per a elles, ja que en el nostre equip tenim a la portera més gran de Sueca, no n’ha deixat pasar ni una, encara que a la vista és molt primeta, cuant entra al camp es fa enorme defensant la porteria, sí, vos parle de Yasmina, que paraes ha fet!
També destacar la força de Ana, Maria, Paula, Mónica, Sonia i jo, que manejavem el baló amb impetu, no deixavem que s’acostaren a la porteria i corriem per apropar-lo a la zona contraria, que grans jugades amics!
Es pensaveu que acabava tot açí?, que equivocats esteu, hem tingut el soport d’uns fallers de primera i del nostre entrenador personal, Saül ens ha guiat en el camp de joc i Àlvaro, Toni, Cristian, Teresa, Núria i Silvia han fet molta força per aconseguir la copa. Darrere de tot açò estava el Merengue que no donava a bast apuntant els gols marcats pel Portal.
Bé, açò conforme direu és una crònica positiva, però com sabreu jo estava allí i vos puc asegurar que es respirava joc, festa, estusiasme, nerviosisme, cansament, però molta molta felicitat.
Enhorabona campiones!
* Article escrit per Paula Grau

Comentaris

Amic fep ha dit…
ENHORABONA CAMPEONES!!!!!!

Aço ho celebrarem molt prompte!!!!
karla ha dit…
ENHORABONA CAMPIONES!!
Anònim ha dit…
ENHORABONA CAMPEONES!!!!!

Que bones sou,,,.
Carla ha dit…
ENHORABONA!!!!
En Agermanats ho celebrem...!!!!
San-vala ha dit…
Enhorabona CAMPIONES!!!!!, lo difícil es mantindres i dos anys seguits això ja demostra que teniu un equipaç....
unrodabars ha dit…
ENHORABONA CAMPIONES!!!!

Sou l'orgull en l'esport de la falla,un 10 per a totes!!!

p.d: per fi una crònica d'actualitat...
Anònim ha dit…
ENHORABONA CAMPIONES!!!!

Hello!!

Com m'haguera agradat estar ahi present i jugar amb vosaltres, però no se si la meua compi Carla vos ho ha dit, sino vos ho dic jo; estic Anglaterra, era impossible haver jugat, però jo des d'aci vaig fer molta força i mira d'algo a servit!!!

Ens vegem pronte, que a celebrar-ho jo si que estic a la terreta!!!jejeje
Bye bye
finita ha dit…
ENHORABONA CAMPIONES SOU LES MILLORS, DOS ANYS SEGUITS GUANYANT EL CAMPIONAT DE FUTBET FEMETÍ ES UN MERIT MOLT GRAN, FINS A L'ANY QUE VE I JA SABEU QUE NO HI HA DOS SENSE TRES. UN BESET FINITA.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.