Estrés post-vacacional???

Acavà el mes d'agost,acavaren les vacances per a molts de nosaltres,ens toca enfrontar-nos a allò de l'estrés post-vacacional,que dic jo que son collons això,un mes fent el gamba i quan tornes al curro va i t'entra estrés,no?

A vora mar,no solen passar eixes coses,tal volta una calentura mirant al ti@ de la sombrilla del costat que s'ha passat l'hivern menjant encissam per a que gaudim amb la vista del seu còs,al xiringuito tampoc es veu a la gent gaire estressada,no senyor estan la mar de contents,alguns inclòs massa contents,entre cervessa i cervessa: "camarero unes tellines",clar ve el mes de setembre i "no puedo, no puedo".

No serà el mono de tot açò eixe estrés??

Bò amics....hem tornat,quasi que no ens en hem anat però hui llevem oficialment el cartell de vacances per a tornar a l'actualitat fallera a la nostra comissió i enganxar amb les reunions,aquest passat divendres tinguerem la primera.

Primer que res un avis:

EL PROPER DIMECRES 3 DE SETEMBRE,ESTARAN ELS COBRADORS AL CASAL PER A QUE LA GENT VAJA FICANT-SE AL DIA EN EL PAGO DE LOTERIES,A PARTIR DE LES 20:00 hores.
ES PREGA A LA GENT QUE PUGA FAÇA EL FAVOR DE ANAR PER A FICARSE AL DIA QUE EN ESTIU NO HI HAN REUNIONS PERÒ SI QUE HI HAN PAGOS.

Segon:

Este dimecres també intentarem estar algun membre de la comissió d'AGERMANATS per a vendre tiquets,enguany tenim menys temps per a adquirir-los i convendria que els comprareu lo antes possible,ja sabeu que la festa es el proper 4 D'OCTUBRE,però els tiquets s'han d'adquirir per anticipat,seguirem informant.

Bo el mes de setembre ens porta sempre les festes patronals del nostre poble i el pròxim divendres hi ha una torradeta nocturna organitzada per la comissió AVGDA. D'ESPANYA, la festa promet i per poder participar també hi ha una venda de tiquets i s'ha de ser al menys una colla de 4 persones,també hi ha un termini maxim que ara no recorde,de segur algú ens ho recordará als comentaris,jp no m'ho perdria,hi haurà festa i de la bona.

Vos deixe fins el dia que puga seguir donant-vos la "traita"......

Au portalers & demés amics.

Comentaris

unrodabars ha dit…
Hem tornat de vacances amb ganes de fer comentaris,no?

O esteu de resaca diaria amb les festes patronals???
Carlos Miragall ha dit…
Jo estic per aci, de moment. I me cague en el Papito!!!
unrodabars ha dit…
Això ja està ahi,pegueu una miradeta i aneu entrant en calor:

http://agermanats.blogspot.com/

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.